A riasztó akkumulátort is tartalmazza a vételár

Cégünk biztonságtechnikai eszközökkel foglalkozik, melyek iránt nagy érdeklődés mutatkozik.

Kamerákat és riasztókat is forgalmazunk, melyeket tőlünk megrendelhet és mi be is szereljük azokat. Az egész országból kérheti szolgáltatásunkat, ha szeretné Ön is otthonát biztonságban tudni. A honlapunkon szereplő termékek esetében mindig fel van sorolva, hogy az milyen kiegészítőket tartalmaz. A legtöbb esetben a riasztó akkumulátort és a szükséges vezetékeket is tartalmazza. A teljes munkadíjat is meg lehet tudni a termék mellett. A riasztók között talál vezetékes és vezeték nélküli, rádiós készülékeket is. Elmondható, hogy sokkal egyszerűbb a vezetékkel nem rendelkező típusoknak a kiépítése.

A riasztó akkumulátor biztonságos működése nagyon fontos. Ez biztosítja, hogy folyamatos feszültség alatt legyen a készülék. Időnként szükség van cserére, melyet cégünk szakemberei szintén elvégeznek. Ha szeretne vásárolni riasztó vagy kamera rendszert, akkor nagyon jó árral rendelkező készülékeket kínálunk az Ön számára. Szakembereink elkészítik az árajánlatot is, melyet megelőz egy pontos terepszemle, amikor felderítésre kerül, hogy hova érdemes elhelyezni a riasztót és a kamerát. Ha elfogadásra kerül az árajánlat, akkor a megbeszélt időpontban meg is kezdjük a kivitelezést. A kamera és riasztó akkumulátorok nagyszerű minőségüknek köszönhetően több évig is bírhatják csere nélkül.

Ha szeretne részletes tájékoztatást kapni biztonságtechnikai termékeinkről, akkor vegye fel velünk online a kapcsolatot!