DSC riasztó a megbízható betörésvédelmi rendszer

Ha egy megbízható, biztonságos és hosszútávon működőképes vagyonvédelmi riasztórendszert szeretnénk kiépíteni otthonunkba mindenképp érdemes a minősítéssel és minőséggel rendelkező elektronikus védelmi rendszerek közül választanunk. Az egyik ilyen megbízható lakásriasztó a DSC riasztó.

Az ismert és elismert kanadai gyártó több mint 30 évre visszatekintő hazai és nemzetközi múltja igazolja, hogy a vagyonvédelem területén a DSC riasztó egy megbízható és minden igényt kielégítő, a megfelelő minősítésekkel rendelkező ingatlan védelmi rendszer. Természetesen számos lakásriasztó típust találhatunk még a biztonságtechnikában, mely hasonló adottságokkal és lehetőségekkel rendelkezik, csak más gyártó terméke. De a lakásriasztók területén is adott így a lehetőség a végfelhasználók részére, hogy szabadon választhassanak különböző cégek termékei közül, csakúgy mint az autógyártóknál.

A vagyonvédelmi riasztórendszerek között elmondható, hogy a DSC riasztó a csúcskategóriás, nagy múltú és magas minőségi követelményeknek eleget tevő termékek közé sorolható. Ma már a DSC termékek között is megtalálhatóak a vezetékes eszközök mellett a rádiós és a hibrid rendszerek is, hasonlóan a szintén kanadai gyártmányú Paradox riasztó termékekhez.

DSC riasztó vezetékes kialakításban

Kezdetben itt is inkább a vezetékes eszközök kerültek piacra és végül az ingatlanokban (lakás, családi ház, iroda, üzlet) kiépítésre. Az első generációs DSC riasztó központok még nem rendelkeztek különösebben nagy tudással, de képesek voltak ellátni a biztonsági feladatokat egy-egy ingatlan belső védelmére. Idővel itt is a fejlesztéseknek köszönhetően mind több választási lehetőség adódott a különböző központok között. A POWER termékcsaládnál mind máig megtalálhatóak a kis központ, mint DSC585 mely alkalmas védelmi feladatok ellátására egy kisebb lakásban, irodában, üzletben, a közepes ingatlanokat (nagyobb lakások, családi házak, irodák) kiszolgáló DSC1616, illetve a nagyobb családi házak, ipari objektumok védelmét ellátó DSC1864.

Ezekhez a DSC riasztó központokhoz aztán különböző eszközöket (nyitás, mozgásérzékelő, üvegtörés, füst, hang-fényjelző) csatlakoztatva vezetékesen, egy komplett védelmi rendszert alakíthatunk ki. Mely hosszú évekre biztosítja a nyugalmunkat és védi az ingatlanunkat az illetéktelen behatolókkal szemben.

DSC riasztó rádiós kialakítással

A rádiós riasztórendszerek megjelenésével a kanadai DSC gyártónak is fel kellett venni a lépést a konkurensekkel szemben, ha továbbra is versenyben szerette volna tartani termékeit. Ezért itt is kifejlesztették a DSC ALEXOR termékcsaládot mely már alkalmassá vált egy teljes ingatlan védelmét ellátni anélkül, hogy az ingatlanban vezetékezni kellene az eszközöknek. 2015 nyarán pedig a gyártó piacra küldte a legújabb fejlesztések eredményét a DSC NEO termékcsaládot. Mely a vezetékes és vezeték nélküli eszközöket összekapcsolva a kedvelt hibrid kiépítési lehetőséget biztosítja az ingatlan tulajdonosok részére. A fejlesztéseknek köszönhető többcsatornás technológiának, kódolásnak és a frekvenciaugrásokra alkalmas megoldásnak köszönhetően ez a DSC riasztó stabilan, biztonságosan működik, így oltalmazva a rendszert a külső támadásokkal szemben.

A DSC riasztó ma már több százezer ingatlan (lakás, családi ház, üzlet, iroda, ipari objektum) megbízható védelmét látja el nem csak külföldön, hanem hazánkban is.