Az egyik legismertebb márka a Paradox riasztó

Az Európai átlagnak megfelelően Magyarországon is egyre többen látják el otthonukat különféle biztonsági megoldásokkal. Az egyik legelterjedtebb típus a Paradox riasztó rendszer, amelyet cégünk is forgalmaz és vállalja annak a beszerelését is.

Ez a kanadai márka nagyon sok országba szállítja termékeit. A népszerűségének oka a folyamatos fejlesztés által garantált kiváló minőség. Cégünk azért is foglalkozik a Paradox riasztókkal, mert ügyfeleinket könnyen meg lehet tanítani a kezelésükre. A MABISZ és CE minősítésnek köszönhetően minden szakmai kritériumnak megfelelnek ezek a riasztók, így azokat családi otthonok és üzleti objektumok esetében is teljes megbízhatósággal lehet alkalmazni.

Szakembereink a Paradox riasztókhoz mindig javasolják a távfelügyeletet is. Úgy vannak kifejlesztve ezek a berendezések, hogy könnyen lehessen őket csatlakoztatni ilyen rendszerre. Bankok számára is javasoljuk a Paradox riasztókat, mert valóban professzionális funkciókkal bírnak. Vállaljuk az ilyen típusú riasztóknak a vezetékes és a vezeték nélküli kialakítását is.

Sok ügyfelünk fordul hozzánk azzal a kérdéssel, hogy a kis háziállat mozgására beriaszt-e a rendszer. A válaszunk határozott nem, mert a Paradox riasztó a kisebb testű házi kedvencek esetében, mint egy macska vagy kiskutya nem ad ki riasztást.

Ha szeretne Ön is beszerezni ezt a megbízható, vakriasztást nem kiadó rendszert otthona vagy cége védelmében, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi összeállítunk egy árajánlatot. Az ország bármelyik pontjáról kereshet minket.