Keresett típus a GSM riasztó

A biztonság egyre nagyobb szerepet kap az élet minden területén. Egy lakás vagy családi ház védelmére is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az emberek. A GSM riasztók népszerű készülékek, melyekkel cégünk is foglalkozik. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetően könnyen lehet telepíteni, így nem kell a falban elhelyezni kábelvezető árkokat, melyek nagy kellemetlenséget tudnak okozni. Rádiós vezérléssel működnek a GSM riasztó rendszerek, melyeknek több típusa áll az Ön rendelkezésére is.

El vannak látva mozgásérzékelővel és nyitásérzékelővel is. Akkumulátoros kültéri sziréna is tartozik a legtöbb GSM riasztó típushoz. Távfelügyeletre érdemes kötni, mert így a leadott riasztást követően beavatkozás is történik, amely felderíti, hogy pontosan mi is volt a kiváltó ok.

Ha szeretné lakását riasztóval ellátni, akkor forduljon cégünkhöz. Mi nem csak Budapesten és annak környékén, hanem az egész ország területén dolgozunk. Szakembereinket a pontosság és a precizitás jellemzi, illetve elég nagy tapasztalattal is bírnak a GSM riasztók és egyéb berendezések telepítése terén. Ne csak akkor keressen minket, ha a riasztók kiépítésére van szüksége! Bármilyen riasztó vagy kamera karbantartási vagy javítási munkája esetében is vegye fel velünk a kapcsolatot.

Foglalkozunk beléptető és kamera rendszerekkel is. Ha biztonságban szeretné tudni vagyontárgyait, akkor ne habozzon, hanem forduljon cégünkhöz, amely színvonalas szolgáltatásban fogja Önt is részesíteni! Termékeinket részletes leírással olvashatja, de bővebb információ esetében forduljon szakembereinkhez a megadott elérhetőségeken!