Megfigyelhető, hogy az utóbbi időben az emberek egyre nagyobb hányada fordít kiemelt figyelmet otthona védelmére. Cégünk vállalja a különféle biztonságtechnikai megoldások telepítését, melyet ingyenes szakmai tanácsadás előz meg. A riasztórendszerek telepítését garanciával vállaljuk. Munkatársaink magas fokú szakmai képzettségüknek köszönhetően szinte minden típusú biztonsági rendszert precízen meg tudnak tervezni és azt ki is tudják építeni.

Riasztórendszerek

A riasztórendszereknek is több fajtája van. Meg kell egymástól különböztetni a vezetékes és a vezeték nélküli rendszereket. Az utóbbi típus előnye, hogy nagyon egyszerűen tudjuk telepíteni, hiszen nincsen szükség kábelcsatornák kialakítására. A rádiós működésű riasztórendszerek kiépítési költsége mára jelentősen csökkent, így háztartások számára is elérhető közelségűvé váltak. A vezetékes típus kialakítása leginkább lakásfelújítások alkalmával javasolt, amikor a falban vagy pedig az álmennyezetben kerülnek elhelyezésre a kábelek.

Ha szeretné Ön is teljes biztonságban tudni otthonát, akkor keresse fel cégünket, amely a fővárosban, Pest megyében, illetve az ország minden részén vállalja a biztonságtechnikai megoldások telepítését.

Az ingyenes szakmai tanácsadást követően, elkészítjük az Ön számára az árajánlatot. A megbeszélt időpontban szakembereink neki is látnak a kamera és riasztórendszerek kiépítésének. Minden ügyfelünk számára javasoljuk, hogy távfelügyeleti rendszert is igényeljen, hiszen így az észlelt riasztáskor azonnal helyszíni beavatkozásra is sor kerül. Vegye igénybe cégünk színvonalas szolgáltatását!