Ha egy tényleg hatékonyan működő biztonsági rendszerrel szeretné ellátni otthonát, akkor keressen fel minket és mi a kiépítésén, beüzemelésen kívül a szükséges karbantartási munkálatokat is elvégezzük.

A riasztó berendezéseket távfelügyeleti rendszerhez érdemes kapcsolni, mert így, egy jelzés esetén azonnal értesítve van a hatóság. Ha csak önmagában, távfelügyelet nélkül kerül beüzemelésre a rendszer, akkor maximum a készülék hangja riaszthatja el a betörőt.

Kamera rendszerek

Cégünk a riasztó berendezések mellé javasolja a kamera rendszerek telepítését is. Egy családi ház esetében elegendő, ha csak a kertet, a bejáratokat figyelik a kamerák. A belső helyiségekben nincsen jelentősége a kamerák felszerelésének.

Cégeknél a beltéri kamerákat is szoktam javasolni az ügyfeleknek, melyeknek a kombinációja a riasztó berendezésekkel megfelelő biztonságtechnikai megoldást jelent.
Nagyobb vállalatok esetében, ahol sokan dolgoznak, nagy igény mutatkozik a beléptető rendszerek irányába is. Ilyen ügyfelek számára a riasztó berendezéseken és kamera rendszereken túl a beléptető kapuk telepítését is szoktuk javasolni.

Ha minőségi munka keretében szeretné kialakítani cégénél vagy otthonában a megfelelő biztonságtechnikai megoldásokat, akkor keressen fel minket. Lakjon bárhol az országban, mi mindenhol vállalunk munkát. Minden esetben meg kell tekintenünk az adott helyszínt, hiszen ez szükséges ahhoz, hogy megtervezhessük, miként kerüljön kialakításra a riasztó vagy kamera rendszer. Ezt követően egy árajánlatot fogunk átnyújtani az Ön számára.