RIASZTÓRENDSZER TÍPUSOK

Riasztórendszer típusok széles eszköz választékkal 0-24 órás felügyelettel – Ne bízza a biztonságát a véletlenre! A riasztórendszer megléte ma már nem lehet elhanyagolandó szempont, legyen az ingatlan bárhol az országban. Hiszen a jelenlegi közbiztonság is arra figyelmeztet, érdemes rá időt és némi anyagi ráfordítást szánni.

A riasztórendszer kialakítása olyannyira szükségessé vált az elmúlt évek során, hogy szinte bárki megengedheti magának ezt az igencsak megfizethető „luxust” az ingatlanja és a vagyontárgyai védelmének érdekében. Mivel az élet és vagyonvédelem megléte sosem volt annyira kardinális kérdés mint napjainkban, szinte az egész ország területén.

A fejlődő technológiáknak és innovációknak köszönhetően pedig, egyre nagyobb a választási lehetőség a riasztórendszer típusokat illetően. Hiszen ma már minőségi és megbízható termékek széles választéka található meg az élet és vagyonvédelem piacán. Különböző gyártók kínálnak vezetékes és rádiós rendszereket a leendő biztonsági rendszer tulajdonosok számára.

Professzionális riasztórendszer TÍPUSOK kompromisszum nélkül

Napjainkban már mind vezetékes, mind rádiós (vezeték nélküli) változatban megtalálhatóak a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által is ajánlott és elfogadott riasztórendszer típusok.
Ön neves gyártók PARADOX, DSC, JABLOTRON termékei közül választhat, igen kedvező árakkal. Ezek a rendszerek nem csak tudásban, de esztétikailag is kiszolgálnak minden igényt.

0-24 órás távfelügyelet a magasabb védelem szolgálatában

Még sokan ódzkodnak a havidíj fizetés ellen, azonban nem elegendő a helyileg szirénázó riasztórendszerben 100%-osan megbízni! A távfelügyelettel fokozhatja családja és értéktárgyai védelmét. Hiszen folyamatos ellenőrzés alá kerül a védelmi rendszer. Így nem csak a behatolási kísérletről kaphat jelzést, hanem akkumulátor merülésről, áramszünetről, vagy esetleg egy rejtett meghibásodásról is.

Árajánlat riasztórendszer kiépítésre

Ne habozzon csak azért mert bizonytalan a szükséges riasztórendszer eszközeiben! Szakképzett kollégáink akár telefonon, akár személyesen segítenek eligazodni Önnek a riasztórendszer típusok között. Így megtalálhatja a lehető legjobb és legbiztonságosabb konfigurációt. Árajánlatunk díjtalan és kötelezettségmentes Magyarország teljes területén.