RIASZTÓRENDSZER

Riasztórendszer 0-24 órás felügyelettel – Ne bízza a biztonságát a véletlenre!

A riasztórendszer kialakítása ma már nem lehet elhanyagolandó szempont. Hiszen a jelenlegi közbiztonság is arra figyelmeztet, érdemes erre a fajta védelemre időt és némi anyagi ráfordítást szánni. A riasztórendszer kialakítása olyannyira szükségessé vált az elmúlt évek során, hogy napjainkban már szinte bárki megengedheti magának ezt az igencsak megfizethető „luxust” az ingatlanja és a vagyontárgyai védelmének érdekében.

A mindinkább fejlődő technológiáknak és innovációknak köszönhetően pedig, egyre szélesebb választási lehetőséggel rendelkezhetnek a leendő riasztórendszer tulajdonosok. Hiszen minőségi és megbízható termékek széles választéka található meg a vagyonvédelem piacán, amennyiben biztonságról van szó.

Minőségi riasztórendszer kompromisszum nélkül

Napjainkban már mint vezetékes, mint rádiós (vezeték nélküli) változatban megtalálhatóak a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által is ajánlott és elfogadott riasztórendszer eszközök.

Neves gyártók PARADOX, DSC, JABLOTRON termékei közül választhatnak, igen kedvező árakkal. Ezek a riasztórendszerek nem csak tudásban, de esztétikailag is kiszolgálnak minden igényt.

0-24 órás távfelügyelet a magasabb védelem szolgálatában

Bár még sokan ódzkodnak a rendszeres havidíj fizetés ellen, azonban fontos tudni, hogy a teljes védelem érdekében nem elegendő a helyileg szirénázó riasztórendszerben 100%-osan megbízni.

A távfelügyeleti szolgáltatás igénybevételével lényegesen magasabbra emeljük otthonunk, családunk és értéktárgyaink védelmét. Hiszen folyamatos ellenőrzés alá helyezzük a védelmi rendszert. Így nem csak egy esetleges behatolási kísérletről kapunk jelzést, hanem akkumulátor merülésről, áramszünetről, vagy esetleg egy rejtett meghibásodásról is.

Árajánlat riasztórendszer kiépítésre

Ne habozzon csak azért mert bizonytalan a szükséges riasztórendszer eszközeiben! Kérjen árajánlatot pár perc idő ráfordítással. Szakképzett és gyakorlott kollégáink akár telefonon, akár személyesen segítenek megtalálni az Ön számára is a lehető legjobb és legbiztonságosabb riasztórendszer konfigurációt. Árajánlatunk díjtalan és kötelezettségmentes.