RIASZTÓRENDSZER SZERELÉS

Riasztórendszer szerelés – megbízható eszközökkel, szakszerű telepítéssel!

Az Alarmdirect Kft. különböző típusú riasztórendszer szerelést ajánl leendő ügyfelei számára, mint kültéri-, mint beltéri védelem esetén. A legismertebb és keresettebb minőségi vezetékes riasztórendszer típusok a DSC, PARADOX (kanadai gyártmány), valamint a PYRONIX (angol gyártmány). Ezek mind rendelkeznek a szükséges Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) minősítéssel és ajánlással. A többéves technolóigiai fejlesztéseknek és innovatív teszteléseknek köszönhetően, a legbiztonságosabb, pontos és téves riasztásoktól mentes funkciót tudják biztosítani riasztórendszer szerelés esetén. A riasztó központokhoz kapcsolódó érzékelő termékcsaládok (mozgás, nyitás, üvegtörés, füst, kültéri infrasorompó) pedig igen összetett felhasználási lehetőséget adnak.

Kire bízzuk a riasztórendszer szerelés feladatát?

Ma már a piacon egész sok szolgáltatót találhatunk, akik vállalják a riasztórendszer kiépítését. Azonban vannak szempontok, amit nem szabad szem elől téveszteni egy biztonsági rendszer kiválasztása esetén! S itt nem csak az eszköz minőségére és árára gondolunk, hanem a kiépítést végző személyére is. Nagyon könnyen találhatunk olyan személyeket (villanyszerelőket, egyéni vállalkozókat), akik filléres áron vállalják a lakásriasztó felszerelését. Azonban lényeges, hogy mivel biztonsági rendszerről van szó, mely családunk és vagyontárgyaink védelmét fogja ellátni, megfelelően lássa el a feladatát. A riasztórendszer szerelés azonban felelősséggel jár! Fontos, hogy kiválasztás esetén bizonyos szempontokat is érdemes figyelembe venni az áron és az eszközökön kívül. Ilyen a szaktudás megléte, a rendelkezésre állás és a legfontosabb az elvégzett munkáért való felelősségvállalás.

Riasztórendszer szerelés árajánlatkérés

Pár perc alatt megtudhatja, milyen összegért oldhatja meg otthona védelmét riasztórendszer szereléssel. Személyre szabott árajánlattal, kedvező árakkal, szakszerű tanácsokkal és megoldássokkal segítünk a megfelelő lakásriasztó kiválasztásában. Riasztórendszer szerelés kapcsán távfelügyeleti szolgáltatással is állunk rendelkezésre értesítéssel és kivonuló járőrszolgáltatással is.