LAKÁSRIASZTÓ

Riasztórendszer távfelügyelettel – a legjobb megoldás, mikor biztonságra vágyik!

Árajánlat lakásriasztó telepítésre

Szolgáltatásainkat a térség teljes területén nyújtjuk, egyedi lakásriasztó rendszerek, kedvező kivitelezési és havidíjakkal. További kiemelkedő szolgáltatásokkal (kamerarendszer, szervizelés, karbantartás) állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére!

Sajnálatos módon a legtöbbször már csak akkor szembesülünk azzal, hogy mennyit is ér a család nyugalma és egy-egy – talán csak számunkra – fontos érték, mikor már késő! Előzzük meg a lehetséges betöréseket, a látható és biztonságos lakásriasztó kiépítéssel.

Ne tartozzon Ön is ezen személyek közé, csak azért mert nem ismeri a megfelelő megoldást, vagy bizonytalan a költségekben. Ha már tudja, hogy mit szeretne, de szeretné azt is megtudni, hogy mennyiért és milyen lehetőségekkel oldható meg a lakásriasztó kialakítása, a legjobb helyen jár! Ha a térség területén keres megoldást, kérje személyre szabott riasztórendszer ajánlatunkat!

Önnek is szükséges a 0-24 órás távfelügyelet és lakásriasztó a biztonság megteremtéséhez!

Miért érdemes most a távfelügyelt riasztórendszert választani az Ön területén?!

Családja és értékei valóban, a nap 24 órájában biztonságban lesznek, akkor is ha Ön távol van otthonától!

A lakásriasztó telepítése alkalmával jelentős kiépítési díjkedvezményt adunk távfelügyelet igénybe vétele esetén! Így rendszere lényegesen olcsóbb lesz, mintha csak helyileg szirénázó riasztórendszert kérne!

Távfelügyeleti hűség szerződés vállalása esetén havidíj kedvezményt, vagy a riasztórendszer kiépítésének díjából további költség kedvezményt biztosítunk!

GSM, GPRS átjelzővel történő lakásriasztó távfelügyeletnél az átjelző eszközt minden ügyfelünknek ingyen biztosítsuk!

AJÁNLATKÉRÉS LAKÁSRIASZTÓRA

Ajánlatkéréséhez kérjük töltse ki a lenti űrlapot! A megadott szempontok alapján szakképzett és tapasztalt kollégánk ingyen elkészíti az Ön személyre szabott árajánlatát, akár többféle lehetőséget is felkínálva.

Fontos megjegyezni, hogy nem kötelező minden adat kitöltése, azonban minél több információt kapunk, annál részletesebb és pontosabb árajánlatot tudunk nyújtani! Az adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

Lényeges szempont, hogy az elkészített lakásriasztó árajánlat Ön részére teljesen díjtalan és kötelezettségmentes, valamint a kiadott ajánlatok már a végleges árakat tartalmazzák, egyéb rejtett költségektől mentesek és a térség egész területére érvényesek.

Engedje meg, hogy segítsünk! Meglátja velünk megtalálja a legjobb lakásriasztó megoldást!

Ha nincs konkrét elképzelése, vagy esetleg bizonytalan a részleteket illetően, az sem jelent problémát, telefonos vagy egy személyes konzultáció alkalmával felmérve a lehetőségeket és a rendszerrel szemben támasztott követelményeket állítjuk össze a megfelelő riasztórendszer árajánlatot. A felmérést a térség teljes területén díjmentesen biztosítjuk.

Az ajánlatkérő kitöltése csak 2-3 percet vesz igénybe!