Térfigyelő kamerák online megfigyelők lépten-nyomon

Hazánkban a főváros tekintetében több száz, országos szinten pedig ezres nagyságrend fölé tehetjük a kihelyezett térfigyelő kamerák számát. Melyek a helyszíni megfigyelés mellett akár már online megfigyelésre is alkalmasak. A közterületeken kihelyezettek esetén a pontos helyet pedig bárki megtekintheti a geospace oldalon, melyen az újonnan kihelyezett megfigyelő kamerák is folyamatosan frissítésre kerülnek.

Térfigyelő kamerák miért oly hatékonyak?

Számtalan ingatlannál találhatunk már biztonsági rendszert. Többségében még lakásriasztó rendszereket. Ezek betörés alkalmával szirénáznak a helyszínen, vagy értesítést küldenek telefonra, vagy távfelügyeleti szolgáltató felé. Sokáig ezek a biztonsági berendezések kielégítő védelmet nyújtottak otthonunknak. Azonban a térfigyelő kamerák elterjedésével már lehetőségünk adódik egy fokozottabb védelem kialakítására is. Mindez már igen kedvező feltételekkel és áron.

A térfigyelő kamerák ugyan értesítést nem küldenek a tulajdonos részére betörés, vagy lopás esetén. Bár e-mail értesítést tudnak továbbítani, azonban érdemes megfontolni ezt az opciót gyakori mozgások mellett. Viszont képesek rögzíteni és tárolni a helyszíni eseményeket, ami később bizonyítási eljárás során segítséget adhat az elkövető azonosításában és elfogásában.

Egyre többször hallani, hogy helyszínelés alkalmával a rendőrség megpróbál a környező ingatlanok kameráinak a felvételeiből információt nyerni. Egyben az ingatlan tulajdonos figyelmét is felhívják a térfigyelő kamerák hatékonyságára és előnyeire.

Az elkövetők ritkán lépnek be úgy egy ingatlan területére, hogy ne térképeznék fel előtte a helyszínt. Ezért is rendkívül hasznosak a térfigyelő kamerák. Mivel nem csak az éppen történő eseményeket tekinthetjük meg, hanem előző felvételeket is vissza nézhetünk. Akár több napra visszamenőleg is. Azonban érdemes tudni, hogy a térfigyelő kamerák rögzített felvételeinek tárolását szigorú jogszabályokhoz kötik.

Napjainkban egész biztosan elmondható, hogy a bűncselekmény elkövetője már minden bizonnyal szerepel egy közeli vagy saját kiépítésű biztonsági megfigyelő előtt.

Térfigyelő kamerák HD, Full HD és 2K felbontással kedvező áron!

A biztonságtechnika piacán mind kedvezőbb áron elérhetőek már a kiváló felbontással rendelkező térfigyelő kamerák. Részletgazdag, minőségi felvételeket, és tökéletes képeket adnak az ingatlan tulajdonosok részére. Nem kell attól félnie a felhasználónak, hogy egy-egy felvétel kinagyításánál pixelesedés, vagy kockásodás teszi tönkre a megfigyelt személy arcfelismerését. A digitális felbontásnak köszönhetően már ráközelítésnél, nagyításnál is részletes, tökéletes képet kapunk.

A vagyonvédelmi cégek pedig a piaci igényekhez igazodva igen kedvező feltételekkel és áron kínálják már rendszereiket a végfelhasználók számára. Mindezt akár teljes rendszer szereléssel, kiépítéssel együtt is.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’2k surveillance sample’]