Teljesen észrevehetetlenek a rejtett kamerák

Ha egy családi házra kerülnek felszerelésre kamerák, akkor azoknak már csak a szimpla látványa is egy visszatartó erőt tud jelenteni a betörők számára.

Ezekben az esetekben az elriasztás egy nagyon fontos szempont. Van olyan, amikor egy kamerát direkt elrejtenek, hogy az úgy figyelje az adott helyiséget. A rejtett kamerák boltokban, bankokban népszerű megoldások. Ha egy kisbolt tulajdonosa szeretné figyelni, hogy a tudta nélkül a távollétében mi történik az üzletben, akkor a rejtett kamerák erre remek megoldást kínálnak. Cégünk áll a rendelkezésére, ha szeretne a füstjelzőbe beszereltetni egy ilyen kamerát, amely nagy felbontású képet tud rögzíteni.

Az ár lényegében attól függ, hogy a készülék milyen felbontással bíró képet készít. A kamerák felszerelése előtt nagyon fontos a helyszín megtekintése. Csak ezt követően lehet feltérképezni azt, hogy milyen módon lehet a rejtett kamerákat úgy elrejteni, hogy a funkciójukat teljesen be tudják tölteni és emellett ne is okozzanak feltűnést. A legtöbb esetben szakembereink a szellőzőkbe vagy füstjelzőkbe szokták elhelyezni a kamerákat. Ha szeretne színvonalas szolgáltatás keretében biztonságtechnikai megoldást igényelni, akkor cégünknél megtalálja számítását.

Kérjen egy előzetes árajánlatot a rejtett kamerák telepítése kapcsán: garantáltan a legjobb árakat fogja kapni! Az egész országban dolgozunk, így nem kizáró tényező, ha nem Budapesten szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat. Szakembereink állnak rendelkezésére.

Tudja otthonát vagy üzletét minél nagyobb biztonságban!