Biztonságot nyújtanak a lakásriasztó rendszerek

Egyre több családi ház tulajdonosa fordul hozzánk azzal az igénnyel, hogy szeretne riasztót beszereltetni otthonába, hogy amikor távol van akkor is nyugodt lehessen.

Cégünk kínálatában modern lakásriasztó rendszereket kínálunk az Ön számára is, melyeknek a segítségével a legmagasabb fokú védelmet élvezheti otthona. Egy helyszíni felmérés szükséges ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk állapítani, hány darab és milyen típusú riasztóra lesz szükség. Ez a bejárati ajtók számától is függ.

Szakembereink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így a legmodernebb lakásriasztó rendszerekkel állunk szolgálatára. Ezentúl, nálunk lehetősége van kamerákat is megrendelni, melyek segítségével akár egész kertjét megfigyelés alatt tudja tartani.

A riasztók mellé érdemes távfelügyeleti rendszert is igénybe venni, amely még tovább tudja növelni az adott ingatlan biztonságát, mivel ha valamit érzékel a készülék, akkor azt azonnal észlelik egy központban is. A lakásriasztó rendszereknek több fajtája közül lehet választani. A legmodernebbek a vezeték nélküliek, melyeknek a telepítése a legkisebb felfordulást igényli.

Egy lakásfelújítás követően is minden gond nélkül elhelyezhetőek. A vezetékes riasztókat érdemes inkább egy nagyobb festés előtt elhelyezni, hiszen ilyenkor szükség van kábelvezetők kiépítésére. A lakásriasztó rendszereknek a telepítését, javítását és karbantartását az egész országban végezzük, így lakjon bárhol, hozzánk bizalommal fordulhat!

Riasztóinkkal és kameráinkkal otthona mindig biztonságban lesz!