Nemrég adták ki a legújabb 2015-ös évre vonatkozó bűnözési statisztikákat. Melyek alapján egyre nyilvánvalóbb, hogy szükséges a védelem kialakítása otthonunkban és egyéb ingatlanjainkban. Ezért egyre több ingatlannál találhatunk már kiépített riasztórendszert és/vagy kamerás megfigyelőt. A riasztórendszerek önmagukban már gyakran nem elegendőek. Ezért javasolt a 0-24 órás felügyeleti szolgáltatás igénylése is. A távfelügyelet Budapest és az ország más településein is már igen kedvező havidíjakkal elérhető.

A szolgáltatói adatok alapján a távfelügyelet Budapest területén kívül szinte már 90%-os lefedettséggel Magyarország bármely településén megtalálható kivonuló szolgáltatással is. De az alap 0-24 órás értesítéses szolgáltatás viszont bárhol elérhető az ingatlantulajdonosok számára riasztórendszer esetén. Függetlenül attól, hogy milyen területen helyezkedik el az ingatlan (város, falu, vagy nehezen megközelíthető tanya, üdülő övezet) a távfelügyelet Budapest területén kívül is igénybe vehető.

Az alapértesítéses szolgáltatás tartalmazza a rendszer folyamatos felügyeletét, és az ingatlan tulajdonos telefonos tájékoztatását bármilyen rendellenes jelzés érkezése esetén. Természetesen értesítendőnek javasolt több személy megadása is. Hiszen ha az ingatlan tulajdonosát nem éri el a felügyelet diszpécsere, akkor az általa megbízott személy is intézkedni tud. A jelzések fogadására a távfelügyelet Budapest területén kívül még más nagyobb városokban is biztosít felügyeleti központot. Így nem fordulhat elő, hogy nagyobb darabszámú jelzés beérkezése esetén senki ne reagáljon rövid határidőn belül a behatolásjelző rendszer riasztására.

A kivonuló szolgáltatás igénybevétele esetén pedig a távfelügyelet az adott helyi járőrt is értesíti, hogy mielőbb a helyszínre érkezzen. Egyebek között a távfelügyelet Budapest, Érd, Gödöllő, Pécs, Debrecen, stb. területén is biztosítja ügyfelei részére a kivonuló járőrszolgáltatást. Az általános szolgáltatók részéről preferált járőr által történő kivonulási időlimit 15 perc. Természetesen előfordulhatnak olyan esetek, ahol csak 20-30 perces időintervallumban tudják vállalni a minimális időkeretet. Azonban erről a szolgáltatási szerződés megkötése előtt tájékoztatják leendő ügyfeleiket. A kivonuló szolgáltatást nyújtó településeken a távfelügyelet Budapest területén kívül is ezért több járőrt és gépjárművet is biztosít.

Távfelügyelet Budapest területén és egyéb településeken megbízható szolgáltatóval!

Számos szolgáltató esetén elmondható, azon a területen ahol kivonuló járőrt is biztosítanak nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a vállalt időintervallumon belül ki is érjen. A kivonuló szolgáltatást nyújtó településeken a távfelügyelet Budapest területén kívül is ezért több járőrt és gépjárművet is biztosít. Az átjelzések biztonságát a modern GSM/GPRS modullal oldják meg. A legtöbb szolgáltató ezt az eszközt is már ingyen biztosítja ügyfelei részére. Ez mellett igen kedvező havidíjakkal találhatunk már szolgáltatásokat. Azonban érdemes arra figyelni, hogy az alacsony havidíj nem biztos, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást takarja. Ezért is ajánlatos minden esetben részletesen tájékozódni arról, hogy az adott havidíj mit tartalmaz. Valamint milyen egyéb költségek merülhetnek még fel a folyamatos szolgáltatás esetén. S a szolgáltató ezen felül milyen felelősséget vállal egy esetleges helytelen intézkedésből adódó betöréses kár esetén.

A legmegbízhatóbb szolgáltatók esetén a távfelügyelet Budapest területén is és más településeken is komplex szolgáltatást és felelősségvállalást biztosítanak. Nem csak megfelelő áron, hanem kedvező csomag ajánlatokkal is.