A Paradox riasztó a kanadai biztonságtechnikai gyártó több generációból álló védelmi rendszere lehet otthonunkban. Ezen riasztórendszernél egyformán megtalálhatjuk a hagyományos vezetékes és az egyre inkább keresett rádiós eszközöket.

A gyártó többféle központot kínál a végfelhasználók igényeihez igazodva. Miáltal könnyedén építhető ki akár a pár érzékelőt igénylő garzon, vagy társasházi lakások kedvező árú védelme. Azonban nem jelent gondot a nagyobb ingatlanok: -családi házak, -nyaralók, -cégek, -bankok, vagy közintézmények összetettebb védelme sem. Maga a PARADOX riasztó lehetőséget biztosít akár a 196 zónát igénylő nagy épületek védelmére is.

Paradox riasztó termékei

A vezetékes szetteknél modern technológiára épülő Digiplex, Spectra, Esprit központok találhatók. Ezek máig kedvelt védelmi rendszerek, mivel több tíz éves megbízhatóság és ismeretség tudható a Paradox riasztó központok esetén.

  • ESPRIT riasztó: Garzonok, lakások, nyaralók kedvező árú, megbízható kis központja. Vezetékes Paradox riasztó, mely akár 32 érzékelőig bővíthető. Már kevésbé használt telepítések alkalmával.
  • SPECTRA riasztó: Lakások, családi házak, irodák, cégek kedvelt védelmi rendszere, mely szintén 32 érzékelőig bővíthető. Egyaránt megtalálhatóak a vezetékes és rádiós eszközök a Spectra riasztó családnál. Kedvező árak és nagy tudás jellemzi.
  • DIGIPLEX riasztó: A csúcstechnológiára épülő digitális Paradox riasztó képviselője. 192 érzékelőig bővíthető, mint vezetékes, mint rádiós eszközökkel. Leginkább közintézmények, irodaházak, bankok és nagyobb objektumok tökéletes védelmét tudja ellátni. Összekapcsolható beléptetőrendszerrel, házvezérléssel, vagy tűzjelzéssel.

Másik változata a mindinkább keresett rádiós (vezeték nélküli) Magellan központ. Ma már a kedvező ára és gyors kiépítési lehetősége miatt egyre inkább kedvelt és keresett védelmi rendszer.

  • MAGELLAN riasztó: A vezeték nélküli rádiós kiépítést kedvelő felhasználók Paradox riasztó rendszere. Nem csak az érzékelők, kezelő lehet rádiós, hanem a központ és kültéri sziréna is vezeték nélküli kommunikációval működik. Felújított, vagy frissen épült lakások, irodák esztétikus védelmét látja el. 32 érzékelőig bővíthető.

Paradox riasztó és ami még mögötte van

A legfejlettebb műszaki tudással és digitális technológiával készült eszközök a legkevesebb téves riasztás lehetőségével rendelkeznek. A Paradox riasztó központoknál megtalálható a StayD üzemmód. Ami lehetőséget biztosít, hogy bármikor bizonyos mértékig élesített módban használhatjuk a riasztót. A hét minden napján napi 24 órában, akkor is, ha az ingatlanon belül tartózkodik valaki. Ezzel folyamatosan védelem alatt tudhatjuk szeretteinket, értékeinket. Másik előnye a Paradox riasztócsaládnak az internetes modul, mellyel akár okostelefonról, vagy számítógépről is vezérelhetjük a rendszert.