GPS flottakövető és menedzselő szolgáltatás bemutatása

GPS eszköz

A GPS autóvédelmi és követési eszközt szakértő kollégáink gyorsan, védett helyen, rejtve szerelik be.

CAN BUS rendszerű gépjárművek esetében egyszerű illesztő segítségével ajtónyitások érzékelését, fordulat szám mérését, üzemanyag fogyasztást is mérhetünk.

Az eszköz 24 órás felügyelet biztosít, ezáltal lehetővé teszi a jogosulatlan használat esetén az intézkedést szinte azonnal. A készülék 20 másodpercenként küldi a jelentéseket, így egy esetleges lopási kísérlet esetén rövid időn belül foganatosítható a rendőrségi intézkedés.

A lopási kísérletek gátlása mellett életvédelmi jellege is fontos a szolgáltatásnak, mivel beépítésre kerül egy pánikjelző gomb, ami rablás esetén vagy baleseti esemény alkalmával is segítséget nyújt a gépjármű utasainak.

A pontos és folyamatos pozíció meghatározása grafikus felületen, böngészőn vagy applikáción keresztül is online járműkövetést eredményez, kontrollálható, figyelhető a védett gépjármű 24 órában távolról.

Mit eredményez szolgáltatásunk, mely miatt nagyon rövid időn belül megtérül anyagi befektetése?

  • Kedvezőbb CASCO díjak, a biztosító kisebb kockázat vállalása miatt
  • Kevesebb futásteljesítmény miatt kitolódott szerviz időintervallumok
  • Gépjármű magáncélú használatának elszámoltatási lehetősége, vagy megszüntetése miatti kisebb üzemanyag számlák
  • Fordulatszám kontroll esetén a céges utakat optimális gépjármű használat mellett teszik meg, ezáltal csökken az üzemanyaghasználat és a gépjármű amortizáció is kisebb mértékű
  • Kevesebb bírság a vezetési stílusbeli változások miatt
  • Precízebb adminisztráció, elektronikus menetlevél, egyszerűbb bérszám fejtés, azaz kevesebb humán erő mellett is jobb adminisztráció érhető el
  • Hatékony útvonaltervezés miatti rövidebb munkaidő vagy hatékonyabb munkavégzés érhető el

GPS megtérülés

Többszörös anyagi megtérülést értünk el már számos ügyfelünknél, ezzel is hozzásegítve őket a sikeres működéshez, dinamikus fejlődéshez. Napi 10 km felesleges gépjármű használat esetén jelenleg 5 410 Ft-ot tud megspórolni, mely már most azt jelentené Önnek, hogy többet takarít meg, mint a szolgáltatási havidíjunk, mely 4 000 Ft!

Elektronikus menetlevél készítés

GPS menetlevél

Az elektronikus nyomkövetés pontosítja és egyszerűsíti az adminisztrációt.

A munkavállalónak nem veszi el az idejét a papír alapú nyomtatvány kitöltése, a munkaadó számára pedig ez hatékonyabb, gyorsabb munkavégzést eredményez.

Az utólagos bérszámfejtést, munkaidő kalkulációt, az üzemanyag elszámolások összevetését is gyorsítja, nem szükséges külön humán erő erre a feladatra, mert a riportolási lehetőségek miatt egyszerűen kinyerhetőek a rendszerből a szükséges adatok.

A grafikus térképnézeti felület lehetőséget biztosít a megrendelő számára, hogy utólagosan megvizsgálja a célok közötti idő vagy megtett út hosszát, így a jövőben ismét lehet javítani a hatékonyságon, azaz időt és pénzt spórolni.

A céges gépjárművek használatából eredően az útvonalak megtervezése és optimalizálása a legfontosabb költségtétel, az üzemanyag felhasználás javítását eredményezi.

A POI-k, más néven hasznos pontok felvétele megoldás az egyszerűbb nyilvántartás készítése érdekében, beállítható, hogy melyek azok a területek, amiket érinteni kell vagy tilos.

Az egyes területek megközelítése esetén értesítést kérhet, illetve a magánút kapcsoló használatával a menetlevélben megkülönböztethető a céges és a magánhasználata a gépjárműnek.

Üzemanyag felügyelet

A céges gépjármű használat legjelentősebb tétele az üzemanyag költség, ezért számos lekérdezési és figyelmeztetési opciót kínálunk megrendelőink számára, hogy tökéletesen kontrollálható legyen az üzemanyag használat a védett gépjárművekben.

Egyszerűen kiszűrhetőek a „mellé” tankolások, az üzemanyag levétek és vizsgálhatóak a normától eltérő üzemanyag fogyasztások okai.

A kalibrált kapacitív szonda, az átfolyásmérő vagy az FMS illesztő is lehetőség a mérésekre, szakértőink segítenek kiválasztani a legjobb megoldást az ön gépjárműve esetében is.

GPS tankolás

Gépjármű menedzselési opció

GPS gépjármű menedzselés

Több gépjármű használata esetén jelentős adminisztrációt és odafigyelést igényel a vállalkozások életében a gépjármű okmányok, biztosítások érvényességének figyelése.

Ennek megkönnyítése érdekében a navigációs felületen megadhatóak a védett gépjárműhöz tartozó fontosabb adatok, mint például a műszaki vizsga érvényessége, vagy a sofőr gépjármű vezetői engedélyének lejárati dátuma.

A gépjárműhöz tartozó üzemanyag számlák, illetve a szervizköltségek és biztosítási díjak feltölthetőek, így könnyen vizsgálható egyes gépjárművekre történő anyagi ráfordítás mértéke.

Mobil applikációval is elérhető nyomkövetés

Önnek már nem szükséges számítógép előtt ülnie, hogy a védett gépjárműveinek mozgását, pozícióját ellenőrizhesse, mivel Android és iOS operációs rendszerekre elérhető már az applikáció a GPS nyomkövető szolgáltatásunkhoz.

Pár érintéssel máris a világ bármely pontján értesülhet a gépjárművek hollétéről, PNA-val szerelt rendszerek esetében üzenetküldési lehetősége van direktben a gépjármű vezetője részére.

A kliens program segítségével Ön így 24 órában is megfigyelheti, ellenőrizheti munkatársai, vagy szerettei hollétét, mozgását.

GPS MOBIL

PNA eszköz – opcionális kiegészítő

GPS PNA

A PNA eszköz, melyet a védett gépjármű telepítünk a rendszer kiegészítő elemeként nagy segítséget nyújt az előre megtervezett ideális útvonal tartásához.

Direktben üzenetküldésre is alkalmas, így sofőr az esetleges új információkról vagy változásokról azonnal értesülhet.

Közúti ellenőrzés során az elektronikus módon vezetett menetlevél, útnyilvántartás is lekérdezhető.

Elsődlegesen logisztikai vagy értékesítői munkákat ellátó gépjárművekbe javasoljuk.

Sofőr azonosítás, RFID megoldás

Azokban az esetekben, amikor többen használnak egy gépjárművet érdemes valamilyen módon regisztrálni a sofőr személyét is.

Bizonyíthatóak az esetleges bírságok esetén, hogy mikor és ki használt a gépjárművet, a cégen belüli bizonyítási folyamatot megkönnyíti.

A sofőrök közötti vezetői magatartás is egyszerűen kimutatható, az adatok egyszerűen szűrhetőek felhasználók szerint is.

Az úgynevezett DALLAS kulcs, egy RFID eszköz, mely alkalmas az azonosítás mellett vagyonvédelmi opcióra is, azaz a használatáig a gépjármű gyújtás vezérlését is blokkolhatjuk vele.

GPS DALLAS

A szolgáltatásunk rövid ismertetése

A rendszerre vonatkozó garancia vállalásunk egyedi, mert ameddig Ön előfizetőnk, mindaddig vállaljuk a garanciát a bent lévő eszközre! A szolgáltatási havidíjért cserébe a szolgáltatásaink a következők:

– 24 órás felügyelet, 20 másodpercenkénti állapot lekérdezéssel. Online járműkövetés PC és mobil felületen is. Az online követés esetén a valós időben történő ellenőrzéskor külön ablakban is megnyitható a térkép, így külön monitorra vagy TV-re is kirakható a gépjárművek mozgása. A kiválasztott gépjárműre húzva a kurzort láthatjuk a pozícióját, a sofőrt és a pillanatnyi sebességét is.

GPS online követés

– GPS szolgáltatók között egyedülálló módon országos irodahálózattal rendelkezünk, ahol személyesen állunk ügyfeleink rendelkezésére. Telefonos Supportot biztosítunk a használatban előforduló kérdéseikkel kapcsolatosan.

– A járművek listaszerű nézete alapján láthatjuk, hogy gyújtáson vagy alaphelyzetben vannak a gépjárművek é számos információt beállíthatunk még a nézetben. Járműveket felhasználási csoportokra és típusokra is bonthatjuk, így különböző feladatokat végző gépjárműveket csoport szerint tudunk vizsgálni.

GPS flotta állapoti lista

– Üzemanyag használattal kapcsolatos visszaélések figyelése, figyelmeztetési opciók beállíthatósága, egyedi riportolási lehetőségek. Kiszűrhetőek a mellé tankolások, az üzemanyag kivétek vagy a normától eltérő fogyasztási adatok. FMS használatával komplex képet kaphatunk a fogyasztásokról és tankolásokról, de már az alap eszköz alkalmazásával is amennyiben beállítjuk a fogyasztási normákat és felvisszük a tankolási adatokat kiszűrhetőek a visszaélések!

GPS telemetria

Ezeket a menedzselési opciókat a későbbiekben ismertetjük,a gépjárműpark menedzselési opcióknál!

– Fordulatszám figyelés esetén ellenőrizhető a gépjárművezető stílusa, optimalizálható a gépjármű amortizálódása és üzemanyag használata

GPS telemetria

– Kiszűrhető a magán úthasználat, engedélyezése esetén a menetlevélben megkülönböztethető a céges/magán használat, mely alapján egyszerűen elszámolhatóak a költségek. Az előre beállított riportok mellett, Ön is személyre szabhatja a feltételeket, hogy a felesleges információk ne nehezítsék az elemzést.

GPS menetlevél

– Elektronikus útnyilvántartás készíthető, lekérdezhető többfajta paraméterrel együtt. Hivatalos menetlevélként is használható, de ebben az esetben a közúti ellenőrzéskor kizárólag PNA eszközről lehet igazolni a futásteljesítményt.

GPS menetlevél

A megtett út nemcsak listaszerűen, de grafikusan is vizsgálható, mely nézetben diagrammot is illeszthetünk hozzá. Az alsú diagramon egy pontra történő kurzor húzással egyedi információkat nyerhetünk ki.

GPS menetlevél

Számos hasznos diagram közül választhatunk mely jobb oldalt található és egyszerű kiválasztással váltható!

– Gépjármű park menedzselési opció, mely lehetővé teszi adott gépjárműnek a szerviz és üzemanyagszámláinkat feltöltését, illetve a műszaki vizsga, biztosítási díj és sofőr jogosítvány érvényességi idejének rögzítését.

GPS flotta menedzselése

– POI-k felvétele, azaz megadhatóak hasznos, illetve tiltott helyek, melyekhez egyedi figyelmeztetést is generálhatunk. A felvett POI-k névvel is szerepelhetnek az útnyilvántartásban.

GPS POI-k használata

– Szerződésünk által kedvező CASCO ajánlatokban részesülhet, melynek kalkulációját elvégezzük mi!

Kedvezőbb CASCO biztosítás kötése velünk a gépjármű védelmi eszköz miatt

GPS AUTÓ TOLVAJ

Gépjárművédelmi GPS rendszerrel szerelt gépjárművek esetében a legtöbb biztosító kedvezményeket biztosít a megrendelői számára.

Kérje ajánlatunkat kedvező CASCO biztosításra is, melyet most 11 biztosítónál is megvizsgálunk Önnek!

A díjkalkulációt pár percen belül el tudjuk végezni Önnek, melyek díjmentesek és kötelezettség mentesek.

Az alábbi biztosító társaságokkal állunk kapcsolatba alkusz cégünkön keresztül:

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Generali Biztosító Zrt.

Genertel Biztosító Zrt.

Groupama Biztosító Zrt.

Pannónia Általános Biztosító Zrt.

Magyar Posta Biztosító Zrt.

SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.

UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

UNIQA Biztosító Zrt.

WÁBERER Hungária Biztosító Zrt.

A következő kérdéseink lesznek telefonos egyeztetésünkkor:

GPS CASCO

Ajánlatkérés

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!