A riasztó távfelügyelet a megfelelő megoldás

A betörések száma folyamatosan csak szaporodik, melynek következtében egyre többen szeretnének valamilyen modern védelmi megoldást alkalmazni. Ha szeretné otthonát biztonságtechnikával Ön is felszerelni, akkor forduljon cégünkhöz, amely ezen a téren otthon van.

Kínálatunkban szerepel a riasztó távfelügyelet is, amely talán az egyik leghatékonyabb megoldás. A rendszer úgy van kiépítve, hogy a riasztó nem csak erős hangot ad ki, hanem egy központ számára is jelez, ahol az illetékesek értesítik a rendőrséget vagy más biztonsági szerveket, akik rögtön ki is mennek a helyszínre. Így idejében el lehet kapni az esetleges betörőket. Cégünk nagyon jó áron kínálja az Ön számára is ezt a megoldást, amely után igen sokan érdeklődnek. A riasztó távfelügyelet mellett javasoljuk a kamerák felszerelését is, melyek segítségével vissza lehet nézni, hogy milyen zavaró esemény történt az adott helyszínen, amikor a riasztó kiadta a jelzést.

Ha nem Budapesten szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, az nem kizáró tényező, mivel minden megyében dolgozunk. Nagy örömünkre minden ügyfelünk elégedett a szolgáltatásunkkal. A riasztó távfelügyeleti rendszer mellett beléptető kapuknak a forgalmazását és telepítését is végezzük, melynek a jelentősége egy oktatási intézmény vagy nagyobb cég esetében van.

Ha felkeltette érdeklődését a szolgáltatásunk és azon belül a riasztó távfelügyelet, akkor ne habozzon, hanem keressen fel minket! Minden általunk végzett munka mellé garanciát is nyújtunk. Tudja teljes biztonságban az otthonát Ön is a mi segítségünkkel!