A mozgásérzékelős riasztó megvédi otthonát

Cégünk fő profilja a biztonságtechnikai eszközök forgalmazása, telepítése, karbantartása és azok javítása. Nagyon sok modern megoldást kínálunk, ha szeretné magas fokú védelemmel ellátni az otthonát. A riasztók és a kamerák terén is számos megoldást kínálunk az Ön számára.

Most nagyon népszerű a mozgásérzékelős riasztó. Fontos ezeknél a készülékeknél megemlíteni, hogy egy légy repülésére vagy egy pók mozgására nem kacsolnak be. Csakúgy, mint egy macska mozgását sem érzékelik. Vagyis egy bizonyos méretű, feltételezett tömeggel rendelkező tárgy mozgása esetén, amely egyáltalán nem jelent veszélyt, nem kapcsolnak be. A mozgásérzékelős riasztó úgy van megalkotva, hogy tényleg csak akkor adjon jelzést, ha valóban valaki megpróbál behatolni az adott ingatlanba. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek ezeknek a készülékeknek a telepítése terén, így hozzánk nyugodtan fordulhat. Nagyon jó árakon forgalmazzuk a mozgásérzékelős riasztókat, melyekhez természetesen garanciát is nyújtunk.

Termékkínálatunkban a riasztók és a kamerák árai nagyon széles skálán mozognak. Mindegyik részletes bemutató leírással van ellátva, így könnyű kiválasztani a legoptimálisabb terméket.

Ha szeretné Ön is megismerni a termékeinket és a szolgáltatásunkat, akkor honlapunkon minden fontos részletet megtalál. Az egész országban dolgozunk, így nyugodtan fordulhat hozzánk bármelyik településről. Színvonalasan végezzük a biztonságtechnikai eszközöknek a telepítését, amely iránt magánszemélyek és cégek is érdeklődnek. Legyen Ön is köztük!