Riasztó szerelés igen kedvező ajánlatokkal

A vagyonvédelmi, biztonságtechnikai berendezések között továbbra is keresett a lakásriasztó Legyen az vezetékes, vagy rádiós kivitelű. Magánszemélyeknek és cégeknek is elérhető kedvező ajánlatokkal a riasztó szerelés. Hiszen a jelenlegi bűnügyi statisztikák szerint elmondhatjuk, hogy az ingatlanunk és személyünk, valamint értékeink védelme már napi feladatunk.

Riasztó szerelés az ingatlanba

Az elmúlt évek statisztikái szerint az lakásbetöréses lopások száma jelentősen megugrott hazánkban is. Ez nem csak Budapestet érinti, hanem a vidéki ingatlanokban sem lehetünk teljes mértékben biztonságban. A riasztó szerelés, kiépítés így szükségszerűvé vált. A használatban lévő lakásokban és irodákban többségében kialakításra kerül elektronikus biztonsági rendszer a mechanikus védelem mellett. Általában erről már az ingatlan megvásárlása után azonnal gondoskodunk. De legkésőbb egy kisebb-nagyobb felújítás alkalmával megvalósításra kerül a védelem kialakítás. Bár a vezeték nélküli rendszereknek köszönhetően a riasztó szerelés ma már nem jelent nagy rombolást. Hiszen a rádiós lakásriasztó rendszereknél nincs szükség vezetékezésre, így minimális fúrást igényel.

Riasztó szerelés vezetékes, vagy rádiós rendszerrel

Bizonyos ingatlanoknál, ahol a kezdeti villanyszerelési munkák során a riasztórendszer kábelezése is megtörténik, érdemes a vezetékes kialakítást választani. Azon ingatlanoknál, ahol az építkezés során fel sem merül a védelem kialakítása már érdemes mérlegelni a két lehetőség között. Természetesen az elmaradt riasztó szerelés megtervezésének több oka is lehet. Az egyik, hogy nem az építi az ingatlant, aki később használni fogja. Így a leendő tulajdonosra bízza annak szükségességét és kialakítását. A másik, hogy a tulajdonosok minél inkább költség megszorításokat szeretnének építkezés során, így későbbre halasztják a védelem kialakítását. Ezeknél az ingatlanoknál kiváló megoldás lehet a vezeték nélküli, azaz rádiós riasztó szerelés.

Bármelyik mellett is döntsünk a riasztó szerelés esetén érdemes megfontolni, hogy a rendszer MABISZ minősítéssel rendelkezzen. Hiszen a biztosító társaságok csak azon esetekben vállalnak nagyobb összegű kártérítést, ha megfelelő minősítéssel rendelkező védelem került kiépítésre. Ezért sem érdemes spórolni pár ezer forintot a biztonságunkon. Könnyen előfordulhat, hogy amit az elején megspórolunk így, a végén fogjuk megfizetni!

Riasztó szerelés kedvező ajánlatokkal vagyonvédelmi cégeknél

A biztonságtechnikai szolgáltatók eltérő akciókkal, valamint kedvezményekkel ajánlják új ügyfeleik részére a riasztó kiépítését. Ezek a kedvező ajánlatok nem csak a védelmi rendszer eszközeit tartalmazzák, hanem a kiépítés munkadíját is. Az interneten böngészve gyakran találhatunk akár ingyenes rendszereket is. Mivel a riasztó szerelés végső összege jelentős mértékben függ a kapcsolódó szolgáltatósoktól és a rendszer nagyságától is. Távfelügyeleti szolgáltatás igénybevétele esetén, mely plusz biztonságot nyújt már kedvezően juthatunk hozzá a lakásriasztóhoz. Napjainkban igen nagy már ezen a területen is a termékválaszték, minimális árkülönbséggel. Így bármelyik gyártó termékét is válasszuk, nem fogja jelentősen befolyásolni a végső kiépítési árat. Nem beszélve arról, hogy gyakran a modern rádiós védelmi berendezések már sokkal kedvezőbb áron elérhetőek.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Alarm system installation’]