Rejtett kamera ár meglepetést okozó költségek nélkül

Egyre népszerűbbek a védelmi berendezések között a megfigyelő kamerák. Nem csak cégeknél és közszolgáltatóknál, hanem magánembereknél is mind gyakrabban találkozhatunk vele. Ezen belül is előtérbe kerülnek a „láthatatlan megfigyelők”. De minek köszönhető ez a népszerűség? Természetesen az egyik fontos tényező a rejtett kamera ár csökkenésében jelentkezik. Még ugyanolyan fontos lett az is, hogy egyre jobb minőségű képeket nyújtanak már ezek a vagyonvédelmi rendszerek.

A rejtett kamera ár alakulása

Az elmúlt években jelentős változásokon ment át a biztonságtechnika. Új eszközök kerültek piacra, fejlettebb technológiával és kedvezőbb árakkal. Az igen magas rejtett kamera ár pár évvel ezelőtt még kevés ingatlan tulajdonosnak adta meg a lehetősége egy ilyen védelemre. Kevesen tudtak észrevétlen megfigyelést eszközölni otthonukban, üzletükben. Napjainkra viszont jelentős mértékben csökkent a rejtett kamera ár is, csakúgy mint az egyéb megfigyelő rendszereké. A kedvezőbb előállítási költségek és a nagyobb darabszám tette lehetővé az olcsóbb eladást.

Bár még mindig van különbség a hagyományos és a rejtett kamera ár között, de már közel sem akkora, ami megnehezítené a választást. Ezért mind több ingatlannál alkalmazhatjuk már a láthatatlan megfigyelést.

A megfigyelő rendszerek esetén a technológia határozhatja még meg a végső költségeket. Ezért az analóg rendszerek árát jelentős mértékben csökkentette a digitális megfigyelők piacra lépése. Hiszen a digitális kamerák megjelenésével, már magasabb felbontású, részletgazdag képi eszközök közül választhatunk. Kedvezőbb áron, kiváló minőségű rejtett kamera vált elérhetővé ezen a területen is a biztonságtechnikában.

Mit tartalmaz a rejtett kamera ár?

A rejtett kamera ár nem csak az eszközök darabszámától és minőségétől függ, hanem a választott szolgáltatástól is. A kereskedelemben vásárolhatunk önálló eszközöket is, melyeket később mi magunk kombinálhatunk össze egy teljes rendszerré. Azonban vagyonvédelmi cégeknél akár a kiépítési szolgáltatással együtt is megvásárolhatjuk rejtett kamerás biztonsági rendszerünk. Az ilyen esetekben a rejtett kamera ár nem csak egy-egy eszköz árát jelenti, hanem egy komplett működő védelmi berendezését. Természetesen ezeknél az áraknál a kiépítési munkadíjjal együtt kapjuk meg az árat.

Ezeknél a komplett rendszereknél a rejtett kamerán kívül kapunk egy rögzítőegységet, merevlemezes tárolóval és a működtetéshez szükséges kábelekkel, tápegységekkel. Hogy mennyi lesz a berendezés végső ára, az már csakis a kamera darabszámon és a technológián fog múlni.