Mindenki félti az értékeit, az otthonát az illetéktelen betolakodókkal szemben, akiknek a száma egyre inkább csak növekszik. Ezért van egyre több ügyfelünk, akik riasztót vagy kamerát szereltetnek fel otthonukra. Megrendelőink között nagyon sok céges ügyfél is található, akik a lehető legmodernebb megoldásokat szokták igényelni.

Kínálatunkban az éjjellátó kamera is megtalálható, amely a riasztó mellett egy tényleg hatékony megoldás a védelem biztosítására. Az éjjellátó kamera egy hőtérkép alapján dolgozik. Ilyen eszközt szoktak használni a határőrök is az éjjeli csempészek felkutatása érdekében. Felismerték a biztonságtechnika területén is az éjjellátó kamera jelentőségét, amivel nagyon pontos, teljesen felismerhető képet lehet készíteni.

Cégünk kínálatában megtalálja az ilyen típusú infra vagy éjjellátó kamerákat, melyek árukat tekintve nagyon kínálkozó ajánlat keretében szerezhetőek be. Ha Önt is érdekli a riasztó mellé egy infra kamera, akkor a megadott elérhetőségeken keresztül vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük a kiépítés teljes költségvetését.

Természetesen visszanézhető képet készít az éjjellátó kamera is, amelyre a legnagyobb igény egy céges telephely, raktár vagy egyéb csarnok bejáratának megfigyelése esetében mutatkozik. Szakembereink a helyszín pontos felmérése után kezdik meg a tervezést, hiszen nem mindegy, hogy mekkora terület megfigyeléséről van szó. Eltérő spektrummal bírnak az egyes kamerák.

Keresse cégünket az ország bármely pontjáról! Mi garanciával együtt és a lehető legprecízebben végezzük el a ránk bízott munkát.