Mini rejtett kamera a láthatatlan események szemtanúja

A vagyonvédelmi kamerák különböző típusait találhatjuk meg. Így igényekhez alkalmazkodva különféle eshetőség közül választhatunk. Akár kültéri, vagy beltéri digitális megfigyelésről legyen szó, eltérő biztonsági kamerákat ajánlanak a szolgáltatók. A személy és vagyonvédelem érdekében. A külső térfigyelőknél láthatunk kompakt, boksz és dóm kivitelű biztonsági kamerákat. A belső terület védelmére még mindig a legáltalánosabb a dóm kamera, mely félgömb kialakítású. Azonban itt is találhatunk más típusú kamerákat is. Ilyenfajta megfigyelő a mini rejtett kamera, mely alkalmas az ingatlanon belüli események rögzítésére. Mindezt a feladatot észrevétlenül, diszkréten valósítja meg.

Kedvező áron kémkamera felszerelése

A mini rejtett kamera nem csak az észrevétlenséget nyújtja a biztonsági rendszer tulajdonosának. Ez a kivitelű biztonsági rendszer az ismétlődő bűnelkövetéseknél garantáltan felgyorsítja az elkövető kilétének gyors felkutatását.

Gyakorta hallhatunk hasonló incidensekről, ahol a rejtett kamera aktív segítséget adott az ingatlan tulajdonosoknak.

Mini rejtett kamera funkciója a vagyonvédelemben

Lássunk egy pár példát arra, hogy a hol is bizonyított már ezek a megfigyelők! Sokszor előfordul, hogy az üzlet tulajdonosa állandó árukészlet vagy pénzhiányt érzékel. Az ilyen esetekben nehéz meghatározni, hogy a vevők károsítják meg a boltot, vagy a saját dolgozók.

Persze kiépíthet az üzletbe hagyományos biztonsági kamerákat is, hiszen ezek a rendszerek is segíthetnek elkapni az elkövetőt. De mi van abban az esetben, ha a bolti tolvaj ép a saját alkalmazottunk, aki tud a biztonsági rendszerről!?

Diszkrét megfigyelés kémkamera segítségével!

Ezeknél az eseteknél érdemes átgondolni a mini rejtett kamera felszerelését. Mert épp a „láthatatlansága” végett ezzel a biztonsági rendszerrel a megrögzött tettesben sem fogunk előérzetet ébreszteni. Egyszóval tehát ugyanolyannal dinamikával végzi tovább a nem kívánatos tevékenységét. De a mini rejtett kamera kiépítése nem csak a kereskedelmi egységekben adhat megfelelő biztonsági megoldás.

Tevékenyen láthatja el feladatát akár irodai munkahelyeken is, ahol a dolgozók munkavégzésének az ellenőrzése a cél. Természetesen csak is a helyes törvényi keretek betartásával együtt. Továbbá használható még a mini rejtett kamera magáningatlanokban is, itt a gyerekek, esetleg a bébiszitter felügyeletét végezheti el. Ehhez hasonló esetekről is halhattunk már. Amikor a nem helyes magatartást tanúsító bébiszittert a mini rejtett kamera eszközzel sikerült tetten érni.

A mini rejtett kamera eszközt nézve egy hagyományos kamera belsejének felel meg. Szerkezetét tekintve egy panelre rögzített objektívről van szó. Ez a szerkezet kap egy minimális burkolatot, ezért könnyedén rejthető. Akár az álmennyezet fölé, vagy behatolásjelző mozgásérzékelőjének a burkolatába. Számtalan más módot ajánlanak még a szolgáltatók és kereskedések rejtett megfigyeléshez.

Viszont lényeges tudni, hogy zömében ezek a kamerák független képrögzítéssel nem rendelkeznek. Így a kamerát mindenképpen csatlakoztatni kell egy elkülönített rögzítőegységhez, ahol a felvételek rögzítése megtörténik.

Mini rejtett kamera nagy felbontással

Vásárolhatunk már a kereskedésekben olyan eszközöket, amik nem csak silány minőségű képet tudnak biztosítani. Egyre több helyen található olyan mini rejtett kamera, amely HD vagy full HD felbontással rendelkezik. Ezzel is biztosítva a felhasználónak a részletgazdag, éles képeket.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=”Mini hidden CCTV”]

[ad_searchyt search=”Mini camera video”]


[ad_searchyt search=”How to choose hidden camera”]

Információ