Tisztelt Érdeklődők/Ügyfeleink!

A járványügyi előírásokat és ajánlásokat figyelembe véve és betartva cégünk változatlan formában továbbra is biztosítja meglévő és leendő ügyfelei számára szolgáltatásait! Mindaddig, amíg egyéb rendeleti korlátozó intézkedés nem lép életbe!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel, dolgozóink és ügyfeleink egészségének megóvása érdekében cégünk az alábbi óvintézkedéseket hozta:

  • Szigorú higiéniai intézkedéseket vezettünk be. Kollégáinkat egészségvédelmi eszközökkel láttuk el (kézfertőtlenítő, szájmaszk, egyszer használatos kesztyűk).
  • Illetve tájékoztattuk őket a kötelezően betartandó eljárásokról: eszközök használata, szükséges távolság megtartása, kézfogás kerülése.
  • Amely területeken megoldható kidolgoztuk a távoli munkavégzéshez szükséges lépéseket, így értékesítő és ügyfélszolgálati kollégáink digitális és telefonos úton folyamatosan elérhetők.
  • Irodánkban különös figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre és a takarításra, azonban bizonytalan időre felfüggesztjük a személyes átvétel lehetőségét irodánkban.

Amennyiben további intézkedésekre lenne szükség, arról azonnal tájékoztatjuk ügyfeleinket!

Köszönjük együttműködésüket, illetve jó egészséget kívánunk mindenkinek az elkövetkező időszakra!