Ha szeretne magas fokú védelmi, biztonsági rendszert kialakítani otthona körül, akkor javaslom, hogy keresse fel cégünket. Vállaljuk a riasztó beltéri és kültéri kamera rendszereknek a teljes kialakítását, melyet az ország egész területén végzünk.

Kültéri kamera

Nagyon sok esetben keresnek meg minket azzal a kéréssel, hogy a lehető legjobban kamerázzuk be egy családi háznak a kertjét, a kapukat, ajtókat, hogy egy betörést követően mindent pontosan vissza lehessen nézni. Elmondhatom Önnek, hogy nagyon sok esetben már csak a kültéri kamera jelenléte elriasztó erővel rendelkezik és a betörő inkább odébbáll.

A leggyakrabban elterjedt biztonságtechnikai megoldás a riasztó rendszer kiépítése, melyet érdemes mindenképpen egy távfelügyeleti rendszerre kapcsolni, hogy jelzés esetén azonnal értesítve legyen az adott hatóság is.

Ha cégét, annak telephelyét szeretné biztonsági rendszerrel ellátni, akkor javaslom a beltéri és a kültéri kamera rendszereknek az üzembe állítását. Ezek képesek nagy felbontású képet készíteni, melyeken akár még a rendszám is pontosan kivehető. Sötétben is képesek megfelelő felvételt készíteni, melyet az infra technika biztosít.

Mindenképpen cégünket ajánlom a figyelmébe, amely több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozik, akik mindig tudják a legoptimálisabb megoldást az adott objektum biztonságtechnikával való ellátása esetében.

Minden esetben szükséges, hogy a kültéri kamera rendszer kiépítése előtt megtekintsük a helyszínt, hiszen ez alapján kell elkészíteni a terveket.