A mindinkább romló közbiztonság, valamint a emelkedő számú besurranásos lopások és az elkövetők leleményessége hazánkban is előtérbe helyezi a vagyonvédelmet. Ezért egyre inkább szükségessé vált a vagyonvédelmi rendszerek kialakítása magán és céges ingatlanoknál is.

Távfelügyelet Budapest egész területén, a nap 24 órájában

A fejlesztések és a bővülő eszköztár lehetőséget ad, hogy már többféle megoldás közül válasszunk. Így a mechanikus biztonsági megoldások mellett az ingatlanoknál egyre többször kialakításra kerül elektronikus védelem is. Zömében még a lakásriasztó de magánlakásoknál, családi házaknál, céges ingatlanoknál is sűrűn találkozhatunk már kamera rendszer felszerelésével. A kiváló minőségű és megbízható megfigyelőrendszer ma már hathatósan képes biztosítani az ingatlan védelmét. Hiszen már csak a jelenlétével is élérhetünk egy bizonyos fokú védelmet, elrettentést.

Miért érdemes a kamera rendszer mellett dönteni?

Igaz, hogy a riasztórendszer biztosítja betörés esetén a jelzést akár a tulajdonosnak, akár egy felügyeleti szervnek.

CCTV rendszer

Hiszen riasztást indít a rendszer behatoláskor a 0-24 órás felügyeleti szolgáltató, vagy megadott telefonszám felé. Viszont a felszerelt kamera rendszer eközben rögzíteni tudja az objektumon kívül, vagy belül zajló eseményeket. Így akár távolról is megnézhetjük családi házunk, üzletünk, irodánk rendszere által látott és rögzített képeket.

Kamera rendszer beltéri kialakítással

A hagyományos analóg megfigyelőrendszer ma már elavultnak számít. Nagyon jó minőségű és felbontású HD és Full HD rendszereket találhatunk a vagyonvédelmi piacon. Nincs ez másként a beltéri kamerák esetén sem.

Beltéri kamera

A kereskedésekben beltéri kamera rendszer esetén infra leddel felszerelt félgömb alakú dóm kamerákat, vagy kisebb méretű kompakt eszközöket találhatunk. Ezek már könnyen beleolvadhatnak a belső környezetbe, így méretűkből és kialakításukból adódóan, nem tűnnek ki túlzottan. Üzletekben, kereskedelmi helyeken és irodákban találkozhatunk leggyakrabban ezzel a kamera rendszer kiépítéssel. Alkalmasak egyaránt nappali és éjszakai megfigyelésre is. Akár 5-10m lévő tárgyakat, vagy közelebbi helyet (pénztár, kassza) szeretnénk figyelni találunk megfelelő eszközt.

Kamera rendszer kültéri kialakítással

A kültéri kamera rendszer az adott objektum külső területein zajló események megfigyelését szolgálja. Ez lehet cégeknél kültéri rakodóterület, vagy parkoló, esetleg bejárat.

Video megfigyelő rendszer a magánvagyon legjobb őrszeme

Magánlakásoknál, családi házaknál udvar, melléképület, vagy kültéren lévő értéktárgyak (személygépjármű, kerti bútor, kisgépek). Közterületen, közúton járműforgalom számlálás, közlekedési szabálysértések, valamint balesetek rögzítése. Egyre többször hallani, hogy a rendőrségnek, nyomozóknak az elkövetett bűncselekmények felderítésében a kültéri kamera rendszer által szolgáltatott felvételek adnak segítséget. Gyakran ezek segítségével sikerül az elkövetőt elfogni és a bűncselekményt bizonyítani.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=”Indoor CCTV video”]

[ad_searchyt search=”Outdoor CCTV video”]


[ad_searchyt search=”Choose CCTV”]

Információ