A fejlődés nem állhat meg, IP kamera a minőségi megfigyelésért!

A vagyonvédelmi megfigyelőrendszerek fejlődésével, már egyre inkább elérhetővé válik bárki számára a minden igényt kielégítő IP kamera. A technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre inkább előtérbe kerül a minőségi kamerás rendszerek kiépítése, amivel hosszú ideig biztosíthatjuk ingatlanunk és egyéb vagyontárgyaink védelmét.

Miért érdemes IP kamera rendszert választani?

Az IP kamera jelenleg a HD-SDI kamera után a legjobb minőségű képeket biztosító kamerás megfigyelőrendszernek számít, kedvezőbb kiépítési költségekkel. Az utóbbi években még inkább a hagyományos analóg kamerák kerültek kiépítésre a végfelhasználóknak, de a gyártóknál történő technikai fejlesztéseknek köszönhetően egyre inkább elterjednek a HD felbontással rendelkező, részletgazdag képet biztosító IP kamera rendszerek.

Az IP kamera HD (720p) vagy FULL-HD (1080i) felbontással rendelkezik már, ezért sokkal élethűbb és részletesebb képet kaphatunk egy-egy esemény rögzítése alkalmával, valamint IP kamerával nagyobb területet is tudunk megfigyelni anélkül, hogy a egy részlet kinagyításánál a kép minősége romolna.

Leginkább cégek esetén fordulhat elő, hogy különböző helyszíneken (telephelyeken) szeretnének megfigyelő rendszert elhelyezni, de fontos szempont az is, hogy egyetlen helyen történjen a kamerák által látott kép rögzítése. Ebben az esetben is a tökéletes megoldást tudja nyújtani az IP kamera, hiszen egy közös szerveren lehet összegyűjteni a kihelyezett kamerák képeit és mindehhez nincs másra szükség, csak a megfelelő kamera IP címére.

Amennyiben hosszabb távban szeretnénk gondolkodni egy kiváló minőségű megfigyelő rendszer kiépítésében, érdemes ma már az IP kamerarendszert választani, hiszen nagyon sok vagyonvédelmi szolgáltató cégnél már akciósan megtalálhatóak ezek a kamerák. Minőségüket tekintve a legmodernebb megfigyelést biztosítják, mégis elérhető áron beszerezhetőek.