Cégünk video megfigyelő rendszerrel is foglalkozik

Manapság már nagyon sok fajta technikai megoldás van arra, ha valaki szeretné a lehető legjobban megvédeni otthonát a betörőktől. Vállalkozásunk profiljába a video megfigyelő rendszer, a riasztók és kamerák telepítése tartozik, melyet igen magas színvonalon végzünk. Honlapunkon megtekintheti, hogy milyen riasztók és kamerák közül lehet választani. A kevesebb funkcióval bírók és az extrával felszerelt típusok is elérhető áron szerezhetőek be.

A video megfigyelő rendszerek között ár tekintetében a legnagyobb eltérés abban mutatkozik meg, hogy melyik milyen felbontású képet tud készíteni. Amelyik nagyon éles képet készít, az magasabb árú, csakúgy mint, a vezeték nélküli megoldások. Számos előnye van a video megfigyelő rendszernek, melyet Önnek is javaslunk, ha esetleg szeretné üzletét vagy esetleg otthonát kamerákkal is felszerelni. A riasztók mellett ez egy remek megoldás, hiszen így napokra visszamenőleg meg lehet tekinteni, hogy pontosan mi is okozhatta az adott jelzést.

Munkánkat az egész ország területén végezzük, így nem okoz gondot, ha esetleg nem Budapestről keres minket. Garanciát is nyújtunk a video megfigyelő rendszer kiépítéséhez, amely szolgáltatás keretében akár rejtett kamerákat is rendelhet. Forgalmazunk éjjel látó kamerákat is, melyeket inkább üzleti ügyfelek számára javaslunk, ahol nagy szerepe lehet egy telephely folyamatos kontroll alatt tartásának. Szakembereink minden esetleges kérdésére válaszolnak. Minden megrendelőnk számára első lépésben elkészítjük a munka részletes költségvetését. Keressen fel minket!