ÁRAJÁNLAT KAMERARENDSZER SZERELÉSRE

Kérjen személyre szabott, ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatot most!

Ajánlatunkat az Ön igényeinek megfelelően, többféle műszaki és különböző árkategóriában is elkészítjük!

Kivitelezést országosan vállalunk, bevált és megbízható rendszerek felhasználásával. Munkánkat garanciával és 24 órás szervizügyelettel végezzük!

Kamerarendszerek jó áron

Rendszereink Full HD, 2, 3, 4, 5 MP felbontással, kedvező áron és részletfizetési lehetőséggel is elérhetőek!

Távoli elérés, betekintés

Rendszereink távolról, számítógépről és okostelefonról is elérhetőek!

Ip Kamera Ar Kedvezo Csomagajanlatokkal Elerheto
Hd Kamera A Modern Es Tokeletes Kepi Kameras Megfigyelesnel
Video Megfigyelo Rendszer A Maganvagyon Legjobb Orszeme
Kamera Szereles Kedvezo Aron A Nagyobb Biztonsagert
Videokamerak Uj Technologiai Eszkozok A Vagyonvedelemben

Szeretne egy részletgazdag, tűéles képpel rendelkező nagy felbontású HD kamerás megfigyelőrendszert, vagy csak lecserélné meglévő, elavult pixeles rendszerét?!

A piacon egyedülállóan kedvező árakkal és kiváló minőségi eszközökkel kínáljuk leendő tulajdonosok részére HD kamerás rendszereinket!

Nyilvánvalóan rengeteg vagyonvédelmi céget lehet találni már az interneten is különböző akciókkal, mi mégis törekszünk arra, hogy az igényeknek leginkább megfelelő konstrukciókkal és ár-érték arányban a legkedvezőbb árakkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Ha szeretné megtudni, hogy milyen védelmi megoldás lenne az Ön számára is a legmegfelelőbb családja és ingatlanának megóvására ne habozzon!

Kérjen kollégánktól ingyenes, személyre szabott árajánlatot!

Szakembereink akár személyesen, akár telefonon a lehető leggyorsabb idő alatt elkészítik díjmentes és kötelezettségmentes ajánlatukat akár többféle konstrukcióra is, melyet írásos formában is átadnak Önnek.

Az árajánlat konkrét kiépítési és anyag költségeket tartalmaz, egyéb rejtett költségektől mentesen!

Igény esetén ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérés keretében nyújtunk szaktanácsadást és árajánlatot!

ANALÓG ÉS DIGITÁLIS KAMERÁK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Hagyományos rendszerek:

Hagyományos rendszernek nevezzük azokat a rendszereket, amelyek analóg kamerákkal vannak szerelve. Ezek a rendszerek az elterjedtebbek. Képük függ a kamera minőségétől, felbontásától. Rendszereinket ma már csak színes kamerákkal szereljük, melyek éjjel látó funkcióval vannak ellátva, ezáltal biztosítva az éjszakai értékelhető felvételeket. A minőség függ a kamerarendszer főközpontjától is, a rögzítőtől. Ezek a rendszerek viszont már teljesen digitálisan végzik munkájukat, másodperc pontossággal kereshetünk vissza felvételeket akár több hónapra visszamenőleg helyben, vagy a világ másik pontjáról is.

Digitális rendszerek:

Digitális rendszereknél a kamerák képei teljesen digitálisak, ezáltal az így kapott kép tökéletes minőségű. Felbontásuk olyan nagy, hogy digitális nagyítás esetén is leolvasható akár egy távolabb parkoló autó rendszáma.

Alkalmazási területük szintén vegyes, mára egy családi ház digitális kamerarendszere is megfizethető.

A felvételeket egy erre alkalmas digitális rögzítővel tároljuk, aminek felvételi ideje szintén hónapokban mérhető. Alkalmas területek, épületek, személyek megfigyelésére egyaránt.

Hagyományos, analóg, 700 soros kamera

sd parking

D1, 720×576 felbontás

Nagy felbontású, digitális, HD kamera

hd parking

1080p, 1920×1080 felbontás

sd people

D1, 720×576 felbontás

hd people

1080p, 1920×1080 felbontás

AJÁNLATKÉRÉS KAMERARENDSZERRE

A legtöbbször már csak akkor szembesülünk azzal, hogy mennyit is ér a család nyugalma és egy-egy – talán csak számunkra – fontos emlék, mikor már késő!

Ne tartozzon Ön is ezen személyek közé, csak azért mert nem ismeri a megfelelő megoldást, vagy bizonytalan a költségekben. Ha már tudja, hogy mit szeretne, de szeretné azt is megtudni, hogy mennyiért és milyen lehetőségekkel oldható ez meg, a legjobb helyen jár!

A lenti árajánlatkérő adatlap kitöltésével, Ön megadhatja az elvárásokat, igényeket, mely alapján szakképzett és tapasztalt kollégánk teljesen díjtalanul elkészíti az Ön személyre szabott árajánlatát, akár többféle konfigurációt is felkínálva. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

Ha nincs konkrét elképzelése, vagy esetleg bizonytalan a részleteket illetően, az sem jelent problémát, telefonos vagy egy személyes konzultáció alkalmával felmérve a lehetőségeket és a rendszerrel szemben támasztott követelményeket állítjuk össze a megfelelő kamerarendszer árajánlatot.

Az ajánlatkérő kitöltése csak 2-3 percet vesz igénybe!

Milyen ingatlant szeretne a kamerákkal megfigyelni?
Válassza ki az ingatlan jellegét!
Hány területet (helyiséget) akar nézni beltéri kamerával?
Mennyi beltéri kamerát szeretne? Ezek a kamerák csak víz és fagymentes területre megfelelőek.
Milyen beltéri kamerákat kér?
Többet is kiválaszthat!
Ha hangot is szeretne rögzíteni, hány beltéri kamera esetén lesz erre szükség?
Mennyi mikrofont szeretne? Ahol hangot is szeretne rögzíteni, ott kameránként egy mikrofon szükséges.
Hány területet akar nézni kültéri kamerával?
Mennyi kültéri kamerát szeretne? Ezek a kamerák bírják a vizet és a szélsőséges időjárási körülményeket.
Milyen kültéri kamerákat kér?
Többet is kiválaszthat!
Hogyan szeretné a kamerák képét rögzíteni?
Többet is kiválaszthat!
Hogyan szeretné a kamerák képét megnézni?
Többet is kiválaszthat!
Milyen átlagos távolságra vannak a kamerák a rögzítőtől?
Hány méter kábel szükséges kameránként? Az átlagos kábelhosszra van szükség a kameráktól attól a pontig, ahol a kamerákat nézi.
Lehet kábelezni a padlástérben?
Elrejthetjük ide a kábeleket?
Elő van készítve a kamera beszerelés?
Készült előzőleg kábelezés vagy védőcsövezés?
Milyen kamerarendszerek érdeklik?
Többet is kiválaszthat!
Mire kéri az árajánlatot?
Mit tartalmazzon az árajánlat? Lehetőség van komplett telepítésre, anyag (kamerák, rögzítő, stb.) + szerelésre, csak anyagra, csak szerelésre (ha meg van az anyag) ajánlatot kérni. Ha nem biztos a dolgában válassza a - felmérést kérek - opciót.
Többet is kiválaszthat!
Kérem, adja meg adatait az ajánlatküldéshez!
Kitöltendő adatok:
* Az Ön vezetékneve:
* Az Ön keresztneve:
* E-mail címe:
Telefonszáma:
A rendszer telepítési címe (helységnév):
Üzenet:
ASZ-t megértettem és tudomásul vettem.
A Kamera Rendszerekrol Roviden

Rendszereink:

 • Beltéri, kültéri védelem
 • HD, Full HD, 3-4-5 MP, 4k
 • AHD, TVI, CVI, IP
 • HIVSION, DAHUA, TECHSON
Modern biztonságtechnikai megoldások

Szolgáltatásaink:

 • Díjmentes felmérés
 • Szaktanácsadás
 • Telepítés
 • Javítás
 • Karbantartás
 • 0-24 órás nonstop szerviz ügyelet
 • Távfelügyeleti bekötés
 • Termék értékesítés
 • Országos munkavégzés
Miért épp CMOS megfigyelő kamera?

MI TÖRTÉNIK, HA ELKÜLDI AZ AJÁNLATKÉRÉST?

 • Személyre szabott, egyedi árajánlatot kap a megjelölt igényekhez igazodva!
 • Telefonos elérhetőség megadása esetén az értékesítőnk 24 órán belül visszahívja önt és személyesen is egyeztet a díjtalan és kötelezettségmentes személyre szabott árajánlat elküldése előtt!
 • Rugalmas, és gyors árajánlatot nyújtunk, többféle megoldást is felkínálva!
 • Kreatív megoldásokat kínálunk az esetleges később felmerült igényekhez igazodva!
 • Tapasztalt és szakértő értékesítő segíti a legjobb védelmi megoldás megtalálásában!

Természetesen nem tudunk minden felmerült kérdést belesűríteni egy gyors ajánlatkérésbe, ezért is tartjuk fontosnak a telefonos elérhetőség megadását, hogy az értékesítőnk több éves szakmai tapasztalatával egy telefonos, vagy személyes egyeztetés alkalmával a lehetőségek és javaslatok felajánlásával önnek a lehető legjobb és legmegfelelőbb ajánlatot tudja elkészíteni!

KAMERARENDSZEREK SZERELÉSE

Beltéri rendszerek

Beltéri kamerák

A beltéri kamerás megfigyelőrendszerek legelterjedtebb felhasználási területe, még mindig a kereskedelmi egységek és irodák, bár egyre gyakrabban veszik igénybe magánszemélyek is, illetve lakóközösségek, társasházak.

Mivel ingatlanon belül kerülnek elhelyezésre, ezért esztétikai kialakításukat tekintve is így lettek kialakítva, a leggyakrabban a beltéri kamerák műanyag, vagy fém tokozású dóm burkolattal rendelkeznek, valamint a beltéri rejtett kamerák esetében beszélhetünk még, mozgás- és füstérzékelőbe rejtett kamerákról is. Ma már a biztonságtechnikai piacon, ha megbízható, minőségi eszközt szeretne valaki kiépíttetni, mindenképp a színes, infra megvilágítással rendelkező kamerákat kell figyelembe venni, az ettől gyengébb kamerák már igencsak elavult technológiának tekinthetők.

Lehetőség van beltéri kamerák esetén is a távoli elérésre, mely biztosítja a tulajdonos részére, hogy akkor is betekintsen a kamerák képeibe, illetve visszakeressen régebbi eseményekre, ha ép nem tartózkodik a helyszínen. Így akkor is felügyelhetőek az események, ha ép nem tud jelen lenni az ingatlannál. Valamint a rögzítő egység e-mail értesítést tud küldeni kamerakép vesztés esetén, így akár azonnali intézkedést tud kezdeményezni egy esetleges meghibásodás esetén.

Természetesen a beltérre szerelt kameráknál is van minőségben és árban eltérés, függően attól, hogy milyen kamerarendszerről beszélünk.

Kültéri rendszerek

Kültéri kamerák

A kialakításukat tekintve a kültéri kamerák ideálisak, olyan területek megfigyelésére, ahol az időjárási viszonyok igen szélsőséges értékeket is mutathatnak, mivel burkolatukat tekintve IP (Ingrass Protection – a tokozás környezeti behatások (por, víz) elleni védettséget jelenti) védelemmel vannak ellátva, ami a kamera belsejét megóvja a környezeti hatásoktól. Jellemzően fémházas kompakt más néven bullet, vagy box, bizonyos esetekben dóm burkolattal vannak ellátva. Leggyakrabban ipari területeken, családi házaknál, illetve térfigyelésnél használatos, az ingatlanon kívüli események megfigyelésére és rögzítésére alkalmas. Külső megjelenésüket tekintve, ma már igen esztétikus kialakítással rendelkeznek, így akár egy frissen felújított homlokzaton sem okoz esztétikai problémát.

A leggyakrabban alkalmazott típusok:

Kompakt kamera: leggyakrabban szerelt típus kültéren. Kültéri burkolatba beépített objektívvel és infra megvilágítással rendelkeznek. Kiválóan alkalmas mind nappali, mind éjszakai megfigyelésre, mivel szürkületkor automatikusan átkapcsol éjszakai módba. Jellemzően vario objektívvel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy manuálisan állítható legyen a megfigyelni kívánt terület távolsága és nagysága.

Box kamera: Ez a kamera típus egy különálló kameratest, melyhez az objektív nem alaptartozék, ezt külön kell a kamerához csatlakoztatni. Nem rendelkezik saját infra led panellel, hanem a hozzá csatlakoztatott objektív lux mérete adja meg, hogy mennyire képes éjjel értékelhető képet biztosítani. Természetesen, amennyiben igény van rá, külön infra megvilágítás, vagy reflektor csatlakoztatható a kamera mellé, mely további fényt biztosít a kamerának éjszakai megfigyelésnél.

Analóg rendszerek

Analóg kamerák

Hagyományos kamerás megfigyelésről beszélünk, amikor analóg kamerák kerülnek kiépítésre a helyszínen, ebben az esetben a kamerák és a rögzítőegység között egy koax, vagy néhány esetben UTP kábelen keresztül analóg módon történik a videojel továbbítás. Ez a kamerás megfigyelés az alsó és közép kategóriás árfekvésű biztonsági kamerák csoportjába tartozik. Ebben az esetben is a rögzített képek minősége függ a kamerák felbontásától is. Ma már 800Tv sor alatti kamerák nem nagyon találhatók a biztonságtechnika piacán, mert az ettől kisebb felbontással rendelkező kamerák képei minőségi romlást eredményezhetnek a felvételek és visszatekintés folyamán.

Az analóg kamerarendszerek egyik előnye a költséghatékonyság, viszont a hátránya a nem túl magas minőségű rögzítési képalkotás. Jelenleg az analóg rendszerek esetén a legnagyobb elérhető képfelbontás a 720p, azaz 1280×720, míg az analóg digitális rögzítők esetén a maximális rögzítési méret 960H, azaz 960×576. Ezért akár tökéletes élőkép mellett, némileg rosszabb minőségű rögzítés érhető el, köszönhetően annak, hogy mind a kameránál, mind a rögzítőegységnél történik tömörítés és jel konvertálás.

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy analóg kamerás megfigyelőrendszer már elavultnak számít, kiválóan alkalmas üzletek árukészletének, bolti lopások megfigyelésére, pénztár figyelésre (megfelelő látószögű objektívvel), illetve családi házak, kisebb telepek udvarának, kapubejárójának megfigyelésére, de rendszám, illetve távolabbi személyek arc felismerésére már nem alkalmazható, ezekre az esetekre javasoljuk a nagyobb felbontással rendelkező IP, vagy HD-TVI, AHD kamerás megfigyelőrendszerek alkalmazását.

A hagyományos analóg kamerás rendszerek nem gyártóspecifikusak, azaz különböző gyártók eszközeit egyazon rendszerbe lehet csatlakoztatni.

HD-TVI rendszerek

HD-TVI kamerák

A full HD képminőség már nem álom, és nem luxus! 2014-től elérhető a biztonsági megfigyelésnél is a modern és megfizethető digitális kamera. A HD-TVI kamerarendszer megjelenésével nincs szükség kompromisszum kötésre. Nagyobb területek, részletesebb képek jellemzik a HD-TVI kamerákat. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a drágább HD-SDI rendszereket teljes mértékben kiszorította a piacról a HD-TVI kamera.

Prémium minőség, kedvező áron! Csak össze kell kötni és már működik is minden különösebb informatikai ismeretek nélkül. 720p-1080p nagyfelbontás akár családi ház védelmére is. A HD-TVI kamerarendszer tökéletes megoldás lehet akár kültéren, vagy beltéren alkalmazva.

Az egyik nagy előnye, hogy nyílt szabvánnyal rendelkezik, ezért könnyen kombinálható már meglévő analóg kamerákkal is, vagy más gyártók HD-TVI eszközeivel. Ha elavult, régi analóg biztonsági megfigyelőt szeretnénk felújítani gyors kamera és rögzítő cserével máris egy full HD rendszert kaphatunk. Anélkül, hogy a teljes rendszert újra kellene vezetékezni.

Nagy távolságok áthidalásánál is jó minőségű képet biztosít a HD-TVI kamerarendszer. Nem beszélve arról, hogy az IP rendszerekkel szemben itt megmarad a valós idejű betekintés. Nincs késleltetés és minőségromlás! Felhasználóbarát kamerarendszer, magyar nyelvű grafikus menüvel, távoli eléréssel (Android, IOS) .

Ha szeretnénk hosszútávra, minőségi képet (rendszám, arcfelismerésbiztosító biztonsági megfigyelőt kiépíteni cégünknél, otthonunknál érdemes a HD-TVI megfigyelőrendszert választani.

S a jövő már itt van! A hazai piacon is elérhetőek a 4K felbontással rendelkező HD-TVI kamerarendszer.

Alkalmazási terület:
A HD-TVI kamerák kiépítését javasoljuk minden esetben, ha igazi minőséget szeretnénk megbízhatósággal kombinálva. Nagy előnye meglévő elavult analóg rendszer cseréje esetén a gyors és egyszerű átszerelhetőség. Hiszen a már meglévő koax kábel felhasználásával elegendő csak az eszközök cseréje és beállítása. Nincs szükség a teljes rendszert újrakábelezni. Valamint a nagyméretű felbontás ellenére sincs szükség tömörítésre, így képromlás sem jelentkezik visszanézésnél. A szintén digitális nagy felbontású IP kamerával szemben a HD-TVI kamerarendszerek valós idejű képet biztosítanak a felhasználóknak.

Családi házak:
Amennyiben hosszútávra szeretne egy igazán megbízható és minőségi rendszert házához, lakásához a profi minőségű HD-TVI kamerás megfigyelőrendszert ajánljuk. Ebben az esetben egy „örök-életű” rendszer kerül a birtokába. A HD-TVI kamerákat tűéles képek jellemzik, a rögzített felvételeknél csakúgy, mint az élőkép megtekintésnél. Nappali fényviszonyok mellett szín hű, élénk színekkel, éjjel pedig az infra led megvilágításnak köszönhetően, tökéletes fekete-fehér képpel.

Társasházak, lakóparkok:
Akár meglévő, elavult analóg kamerák cseréje esetén, akár egy teljesen új rendszer kiépítésére ajánljuk a leendő tulajdonosok számára. A HD-TVI kamera csúcskategóriás, részletgazdag és kiváló képminőségű. Ennek köszönhetően olyan rendszer kerül a tulajdonos birtokába, ami tökéletes arcfelismerést biztosít, akár távolabbi pont figyelésénél is.

Iparterület, üzemcsarnok:
Azokon a területeken, ahol nagyobb távolságokat kell megfigyelni, ezért a kamerák is távolabb kerülnek egymástól. Valamint a részletgazdag, kiváló minőségű képek is fontos szerepet játszanak, mint kültéren, mint beltéren javasoljuk a HD-TVI kamerák kiépítését. A HD-TVI kamerák nagy előnye az IP-vel szemben, hogy akár 200m-es távolságra is megoldható a kábelezése anélkül, hogy ez képromlást okozná. Nem beszélve a valósidejű (real time) rögzítésről!

Kereskedelmi egységek, kaszinók, szálódák:
Nagyobb területen elhelyezkedő üzletekben és vendéglátó egységekben, ahol nagyobb darabszámban kerül felszerelésre kamera HD-TVI rendszer kiépítése javasolt. Ha fontos a jó képfelbontás és az élethű, éles, élénk szín visszaadás, valamint a valósidejű rögzítés. A profi minőségű HD-TVI kamera lehetőséget nyújt minderre. Olyan területeken is tökéletes késleltetés nélküli, széles látószögű, részletes képet biztosít, ahol nagy az átmenő forgalom. További előny, hogy működés közben is lehetőség van a felvételekbe történő betekintésre, kinagyításra anélkül, hogy a folyamatos rögzítést megzavarná.

Hálózati kapcsolat, távoli elérés:
Ma már elmondhatjuk, hogy szinte mint az analóg rendszereknél, mint a digitális AHD, IP vagy HD-TVI kamerák esetén lehetőség van távoli betekintésre. Akár okostelefonról, laptopról, távoli számítógépről is megtekinthetőek a kamerák által rögzített felvételek. Valamint elérhető az élőképes betekintés a világ bármely pontjáról anélkül, hogy közvetlenül a rögzítő mellett lennénk. Ennek feltétele, hogy a kiépítés helyszínén internetes elérhetőség működjön (vezetékes, vagy mobil). Hálózati elérést kétféle módon lehet megvalósítani. Vagy fix IP címmel és ebben az esetben nincs szükség éves regisztrációra, ellenben magasabb díja van az internetes szolgáltató felé. Vagy Dyndns serveren keresztül kell regisztrálni a rendszert. Itt viszont jellemzően éves regisztráció szükséges melynek díja 5.000-6.000,- Ft + Áfa/év közötti összeg.

Hálózati elérés esetén a rögzítőn kliensprogramján keresztül, vagy okostelefon a Play Áruházban található App-s kliensen használhatjuk. Egyszerűen felhasználónévvel és jelszóval egy védett portálon bármikor és bárhonnan megtekinthető a kamerák által rögzített felvétel, vagy az élőkép.

AHD rendszerek

AHD kamerák

Az AHD kamerarendszer már egy tökéletes átmenetet jelent az analóg és a digitális megfigyelők között. Az új technológiát képviseli a vagyonvédelmi kamerás rendszerek között az alacsonyabb árkategóriában. Nagy felbontású, részletgazdag, minőségi képet nyújt üzletben, irodában, telephelyen és családi házaknál egyaránt. Kültéri és beltéri kivitelben egyformán megtalálható.

Kedvező ár-érték és megbízható, hosszú távú működés HD felbontással!

Az AHD kamera rendszerek esetén már választhatunk az 1,3 Megapixeles (720p) HD felbontás, valamint a 2 Megapixel (1080p) Full HD felbontás között. Előnye az analóg rendszerekkel szemben, hogy betekintés és kép visszanézés alkalmával nagyobb felbontású, tisztább, részletesebb képet kapunk. Az AHD kamerával beltéren már bankjegy- és személy azonosítást, arc felismerést is elérhetünk. Kültéren alkalmazva pedig távolabbi részleteket, rendszámot is azonosíthatunk.

Régi elavult rendszer cseréje a legköltséghatékonyabban!

A régi analóg megfigyelőrendszereket a legköltséghatékonyabban frissíthetjük egy AHD kamerás rendszerrel. Legyen a meglévő biztonsági kamera koax kábelen, vagy UTP-n vezetékezve nem okoz problémát. Hiszen itt a már meglévő vezetékek felhasználásával és egy gyors eszköz cserével máris tökéletesen új, minőségi rendszert kapunk. Minimális ráfordítással! Az AHD felbontás előnye az analóg rendszerekkel szemben, hogy egy-egy felvételt utólag is ki lehet nagyítani pixelesedés nélkül.

Régi analóg kameráink megtartásával bővíthetjük is a rendszert további AHD eszközökkel. Így a még működő kamerák alkalmazásával egy nagyobb rendszert kaphatunk. Ebben az esetben viszont magát a rögzítőt is cserélni kell egy hibrid egységre, mely mindkét típusú kamerát képes kezelni!

Alkalmazási terület:
Az AHD kamerák kiépítését olyan esetekben ajánljuk, mikor fontos a részletgazdag felvétel, de legalább ennyire fontos a költségek megszorítása is. Nagy előnye, ha meglévő elavult analóg rendszert szeretnénk lecserélni a kábelezést újra fel tudjuk használni. Csak az eszközöket kell cserélni és a rendszert beállítani, nem szükséges újrakábelezni. Valamint a nagyméretű felbontásnak köszönhetően nem kell képromlástól tartanunk.

Családi házak, lakások:
Ha fontos a család és ingatlan biztonsága, de nem akarunk egy alap vagy drága megoldást választani, az AHD kamerás megfigyelőrendszer ajánlott védelmére. Ebben az esetben egy tökéletes rendszer kerül a birtokába, mely részletgazdag képet biztosít nem csak élőkép megtekintésnél. Nappal szín hű, élénk színekkel, éjjel pedig az infra led megvilágításnak köszönhetően tökéletes fekete-fehér éjszakai képpel. Mindezt késleltetés nélkül, valós időben.

Társasházak, lakóparkok:
Akár meglévő, elavult analóg kamerák cseréje esetén, akár egy új rendszer kiépítésénél ajánljuk a leendő tulajdonosok számára. Az AHD kamera középkategóriás, részletgazdag és megfelelő minőségű képeinek köszönhetően egy olyan rendszert kapunk, mely kiszolgálja az igényeket. A megapixel felbontás miatt az AHD megfigyelőkkel is elérhetővé vált a személy azonosítás

Iparterület, üzemcsarnok:
Azokon a területeken, ahol nagyobb távolságokat kell megfigyelni, de a részletgazdag, jó minőségű képek is fontos szerepet játszanak. Mint kültéren, mint beltéren javasoljuk az AHD kamerák kiépítését. Az AHD rendszerek előnye az IP megfigyelőkkel szemben, hogy nagyobb távolságra is megoldható a kamerák kábelezése kép romlás nélkül. Mindamellett, hogy árban még mindig kedvezőbb.

Kereskedelmi egységek, kaszinók, szálódák:
Nagyobb területen elhelyezkedő üzletekben, illetve vendéglátó egységekben, ahol fontosak a részletek is az AHD rendszer kiépítését javasoljuk. Mikor lényeges a kedvező ár és fontos a jó felbontású képminőség, az élethű és éles, élénk szín visszaadás. A jó minőségű kamera lehetőséget nyújt, hogy késleltetés nélküli, széles látószögű, részletes képet kapjunk, ott is ahol nagy az átmenő forgalom. További előny, hogy működés közben is lehetőség van a rögzítésre került felvételek betekintésére, kinagyítására anélkül, hogy a folyamatos rögzítést megzavarná.

Hálózati kapcsolat, távoli elérés:
Ma már elmondhatjuk, hogy szinte mint az analóg rendszereknél, mint a digitális AHD, IP vagy HD-TVI kamerák esetén lehetőség van távoli betekintésre. Akár okostelefonról, laptopról, távoli számítógépről is megtekinthetőek a kamerák által rögzített felvételek. Valamint elérhető az élőképes betekintés a világ bármely pontjáról anélkül, hogy közvetlenül a rögzítő mellett lennénk. Ennek feltétele, hogy a kiépítés helyszínén internetes elérhetőség működjön (vezetékes, vagy mobil). Hálózati elérést kétféle módon lehet megvalósítani. Vagy fix IP címmel és ebben az esetben nincs szükség éves regisztrációra, ellenben magasabb díja van az internetes szolgáltató felé. Vagy Dyndns serveren keresztül kell regisztrálni a rendszert. Itt viszont jellemzően éves regisztráció szükséges melynek díja 5.000-6.000,- Ft + Áfa/év közötti összeg.

Hálózati elérés esetén a rögzítőn kliensprogramján keresztül, vagy okostelefon a Play Áruházban található App-s kliensen használhatjuk. Egyszerűen felhasználónévvel és jelszóval egy védett portálon bármikor és bárhonnan megtekinthető a kamerák által rögzített felvétel, vagy az élőkép.

Helyszíni felmérés

Nagyon sok helyen lehet találni az interneten is vagyonvédelmi rendszer csomagokat, de vajon köztük van-e az a rendszer ami a számunkra megfelelő?!Vannak olyan speciális esetek, mikor nem elegendő a telefonos egyeztetés, vagy a weboldalakon megtalálható konfigurációk nem megfelelőek, esetleg a leendő tulajdonos bizonytalan abban, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb. Ne okozzon ez problémát, ilyenkor a legjobb megoldásha személyesen a helyszínen, az ottani adottságokat is figyelembe véve készül el az árajánlat. Sok helyen, azért, hogy ez megtörténjen külön kiszállási díjat kell fizetni, vagy pedig a szolgáltató attól teszi függővé a helyszíni felmérést, hogy milyen távolságra található a védendő objektum a székhelytől.

Mi nem szeretnénk az ügyfelek között ilyen különbségeket tenni, az ország bármely pontján vállaljuk díjtalan helyszíni felmérést és szaktanácsadást, anélkül hogy ez vásárlási kötelezettséggel járna.

Érdemes élni ezzel a lehetőséggel! Hiszen így biztosan nem fog semmi lemaradni és nem fordulhat elő, hogy kiépítés alkalmával derül ki, hogy plusz eszközökbe és plusz díjakba kerül a vagyonvédelmi rendszerünk.

Társaságunk ügyfeleink részére a helyszíni felmérést díjmentesen biztosítja. A tanácsadás célja, hogy az ügyfelek igényei és a szolgáltatás adta lehetőségek összetalálkozzanak, hogy ezután a lehetőségek ismeretében a tanácsadást kérők szabadon dönthessenek.

A rendszereink konfigurációját minden esetben a vevő igényeinek figyelembevételével építjük ki. A vásárlóink követelményei természetesen különbözőek, ebből kifolyólag különböző megoldásokat várnak el tőlünk, mivel kollégáink nincsenek elkötelezve egyik gyártó termékei felé sem, így mindig garantálni tudjuk, hogy valóban a kereskedelemben elérhető termékek közül választjuk ki a leginkább megfelelőt az ügyfeleink részére.

Eddigi tevékenységünk során rengeteg olyan ajánlattal találkoztunk, mely szinte a vevő akarata ellenére lett összeállítva vagy egyáltalán nem támaszkodott a későbbi felhasználási igényekre. Ennek oka, hogy a felmérő nem vagy csak kis mértékben működött együtt a vásárlóval, illetve nem rendelkezett a megfelelő szakmai tudással, vagy a célnak tökéletesen megfelelő termékkel.

Tanácsadóink hosszú évek tudásával rendelkeznek, komoly felkészültségüket a folytonos és minőségi képzés biztosítja a vagyonvédelem területén. A biztonságtechnikai szakma szüntelen fejlődésének követése és az egyre nagyobb számban lévő újdonságok és technikai megoldások megismerése garantálja számukra az időszerű és naprakész tudásszint meglétét.

Biztonságtechnikai rendszereinket minden esetben a vevő igényeihez igazítjuk. A felmérések folyamán használhatósági, kezelhetőségi, megbízhatósági, kiépíthetőségi, költséghatékonysági szempontokat is figyelembe veszünk.

RENDSZEREINK

 • BELTÉRI KAMERÁK

  Szeretné megfigyelni irodáját, üzletét? Vagy bizonyítékra van szüksége egy esetleges lopás, rablás esetén?! Beltéri kamerás megfigyelőrendszerünk biztosítja Ön számára is, a teljes körű biztonságot!
  Társasházi ingatlanok esetén vandál biztos beltéri kameráink segítséget nyújtanak az illetéktelen behatolók azonosításában.

 • KÜLTÉRI KAMERÁK

  Emelje magasabbra biztonsági fokozatát! Éjjel-nappal tökéletes képminőséggel növelheti védelmét kültéri kamerás megfigyelőrendszereinkkel. Családi házak, nyaralók, üzletek bejáratának kültéri megfigyelése, vagy iparterületek átmenő és teherforgalmának rögzítése ma már akkor sem okoz problémát, ha senki nem tartózkodik a helyszínen.

 • ANALÓG KAMERÁK

  Költséghatékony megfigyelés, akár már 1.3Mpx-es analóg kamerákkal. Kiválóan alkalmas üzletek árukészletének, bolti lopások és pénztári pénzmozgások megfigyelésére, valamint kisebb üzemcsarnokok, családi házak, nyaralók udvarának, kapubejárójának megfigyelésére. Távoli eléréssel már mobiltelefonon keresztül is.

 • HD DIGITÁLIS KAMERÁK

  Digitális megfigyelőrendszereink (HD-TVI, AHD, IP) már lehetővé teszik a tökéletes képminőségű, részletgazdag, nagy felbontású kamerás megfigyelést, akár már Full HD minőségben is, megfizethető áron! Nagyobb és távolabbi területek megfigyelése, digitális nagyítás alkalmával is részletes, felismerhető arcok minőségi romlás nélkül!

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Kamera beszerelés

  Az ország egész területén kamerás megfigyelőrendszer beszerelés távoli eléréssel, különböző kedvezményekkel. 12 hónap garanciával, minőségi eszközökkel. Azonnali részletes árajánlat, gyors kivitelezés. Analóg, IP és HD-SDI kamerák kivitelezése, kedvező áron!

 • Távoli elérés

  Kamerás megfigyelés távoli eléréssel, akár már okostelefonról is (Android, Iphone, Ipad, Windows Phone). Legyen bármennyire is távol kiépített rendszerétől, a távoli eléréssel valós idejű képeket nézhet, vagy korábbi eseményeket is visszakereshet már mobiltelefonon keresztül is.

 • 24 órás szerviz

  Legyen szó bármilyen típusú kamerás megfigyelőről 24 órás szervizügyeletünk vállalja javítását, szervizelését. 0-24 órában hívható műszaki telefonszámunk 36 30 206 8436. Nem csak álltalunk kiépített kamera rendszerek javítását vállaljuk.

 • Karbantartás

  Hosszabbítsa meg rendszere élettartamát, rendszeres karbantartással. Teljes rendszer átvizsgálás, szükséges eszközök ellenőrzése, programozása, tápegység, infraledek cseréje, folyamatos hiba nélküli készenlét biztosítás. Karbantartással megelőzhetőek a hirtelen plusz kiadások!

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!