Vezeték nélküli IP kamera

Ha túl van már egy nagyobb felújításon és szeretne elhelyezni otthonában riasztókat, a homlokzaton pedig kamerákat, akkor mindenképpen velünk vegye fel a kapcsolatot. Kínálatunkban IP kamera nagyon kedvező ajánlatok keretében szerezhető be.

A vezeték nélküli biztonságtechnikai eszközöknek az egyik legnagyobb előnye az, hogy nagyon könnyen be lehet őket üzemelni. Szakembereink egy előzetes helyszíni felmérést követően elkészítik a munkálatok kivitelezésének pontos költségvetését. Ha érdekli Önt is az IP kamera, akkor vegye fel a kapcsolatot cégünk szakemberével és a szükséges műszaki paramétereket meg fogja kapni az adott termék kapcsán. Az IP kamera által készített kép függvényében változik az ár is.

Nálunk egész kamera rendszereket is lehetősége van beszerezni, így a biztonságtechnika terén a legszélesebb körű szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleink számára. A kamerák elhelyezését is szakszerűen kell végezni, hiszen nem mindegy, hogy milyen szögben fogja be az adott területet a készülék. Ha az egész ingatlan megfigyelését szeretné kivitelezni, akkor több IP kamera szükséges és ezeket úgy kell elhelyezni, hogy ne legyen olyan terület, amely kívül esik a látószögükön. Az IP kamerák fontosabb műszaki paraméterei megtekinthetőek a honlapunkon is. Egyik nagy előnyük, hogy akár interneten keresztül meg lehet tekinteni, éppen milyen felvételt rögzít a készülék.

Tegyen Ön is értékei védelmében és vegye fel a kapcsolatot biztonságtechnikai cégünkkel! Kereshet minket bárhol az országból, mindenhol végzünk munkát.