Manapság a biztonságtechnika már olyan szintre fejlődött, amely alkalmazza a régi jól bevált módszereket s a modern eszközöket egyaránt!

Éppen ezért, a megfelelő riasztórendszer kiválasztása kapcsán a vásárlóknak egyáltalán nincs könnyű feladatuk, mert számtalan lehetőség közül választhatnak. Tudni kell, hogy a hagyományos vezetéses rendszerek manapság is minden igényt kielégítenek, de a DSC riasztók akár még több lehetőséget is kínálhatnak. A Digital Security Control’s (DSC riasztók) napjainkban meglehetősen elterjedtek. Ez nem is csoda, ugyanis a kanadai cég által készített rendszerek a legmegbízhatóbbak közé sorolhatók. Kétségtelen, hogy hazánkban is ez a brand a legelterjedtebb, s ez a megbízhatóságának, időtállóságának, s a nagyon csekély mértékű hibalehetőségeinek köszönheti.

Amennyiben DSC riasztók vásárlásán gondolkodunk, számtalan lehetőség közül választhatunk, a mini csomagoktól elkezdve, egészen a családi rendszerekig. Fontos továbbá, hogy a DSC riasztók esetén elérhető a mobiltelefonra küldött jelzés is. Így ha riasztás történik, akkor a rendszer automatikus üzenetet küld az mobiltelefon készülékre, ami meglehetősen fontos lehet vészhelyzetben! A DSC rendszerek tehát komplex és univerzális megoldást kínálnak a megfelelő biztonság kiépítésére, s éppen ezért ennyire népszerűek. A DSC csomagokban minden megtalálható, ami a kiépítéshez szükséges, a szirénáktól és akkumulátoroktól elkezdve, egészen a kezelőegységekig és mozgásérzékelőkig!

További részletekért, keressen minket bizalommal!