, ,

Otthon vagyunk a biztonságtechnika terén!

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a különféle típusú biztonsági megoldások terén, ami iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Az egész ország területéről fordulhat hozzánk biztonságtechnika megoldásokért.

Foglalkozunk riasztókkal, kamerákkal és beléptető rendszerekkel is. Családi házak esetében is nagyon pontos előzetes tervezés előzi meg a munkát. Nem mindegy, hogy milyen helyre kerül felszerelésre a kamera, illetve hol található a riasztó. Intézmények esetében egy gyakran alkalmazott biztonságtechnikai megoldás a beléptető kapu, amelynek segítségével csak az oda illetékes személyek mehetnek be és nyilván lehet tartani a bent tartózkodási időt is.

A biztonságtechnika terén elismert cég vagyunk, mivel olyan munkatársakat foglalkoztatunk, akik ténylegesen értik a dolgukat és nagy tapasztalat birtokában is végzik azt. Minden munkát, melyet ránk bíz, arra garanciát is adunk. Ha a telepített riasztó esetében szükséges a karbantartás elvégzése is, akkor ilyen esetekben is kereshet minket. A meghibásodott rendszereknek a javítását is elvégezzük.

Minden biztonságtechnika termékből több típust forgalmazunk. Széles árskálán mozognak az egyes termékek, így nálunk minden bizonnyal meg fogja találni azt, amely a legjobban megfelel elvárásainak. Bármilyen kérdése esetén az adott riasztóról, kameráról vagy más termékünkről, nyugodtan keresse szakemberünket a megadott elérhetőségek egyikén és kimerítő választ fog kapni. Munkánk színvonalát mi sem bizonyítja jobban, minthogy ügyfeleink egymásnak adják az elérhetőségeinket.