Bízza cégünkre a riasztó szerelést!

Egyre több háztartásban találhatóak meg nagy értékű műszaki cikkek, melyeket szeretne mindenki a legnagyobb biztonságban tudni. Ha az Ön otthonában is vannak nagy értéket képviselő számítástechnikai eszközök, televíziók, értékes berendezési tárgyak, festmények, ékszerek, melyeket szeretne megvédeni egy esetleges betöréstől, akkor keressen fel minket!

A riasztó szerelés cégünk tevékenységének egyik nagyon fontos területe. Kínálatunkban több típusú riasztó található meg. Általában két főbb csoportra oszthatóak, amely alapjában véve határozza meg a vételárat is. A vezetékes riasztók olcsóbbak, mint a vezeték nélküliek. Ez utóbbiakat azonban könnyebb telepíteni, hiszen nem kell fúrni a falat és abban elhelyezni a kábelvezető csatornákat.

Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a riasztó szerelés terén. Magánszemélyek és üzleti ügyfelek ingatlanjai esetében is elvégezzük a szolgáltatást. Munkánkra garanciát is vállalunk. Nem csak Budapesten végzünk riasztó szerelést, hanem az egész országban. Ha szüksége van esetleg kamera rendszer telepítésére, akkor is forduljon nyugodtan hozzánk. A felszín felmérését követően elkészítjük a munka teljes költségvetését, amelyet ha elfogad, akkor a megegyezett időpontban meg is kezdjük a munkálatokat.

A riasztó szerelés mellett beléptető kapuk telepítésével is foglalkozunk. Nem csak új rendszer kiépítését végezzük, hanem az esetleges javítást, és ha szükséges, akkor a karbantartást is. Tőlünk színvonalas munkát kap, hiszen nagy tapasztalatunk van a biztonságtechnikai megoldások terén.