Nagy szakértelemmel végezzük a lakásriasztók telepítését

Az emberek egyre nagyobb gondot fordítanak otthonuk védelmére. Már nem csak a megfelelő zárszerkezettel ellátott nyílászárók számítanak a legfontosabb védelmi opciónak a betörőkkel szemben. Nagy az érdeklődés a lakásriasztók iránt, melyek már elérhető árakon állnak mindenki rendelkezésére.

Egy családi ház esetében szakembereink gyakran találkoznak olyan igényekkel, hogy a bejárati kapu és a kert egyes pontjaira is el legyenek helyezve kamerák. Ez talán a legkomplexebb megoldás a lakásriasztókkal együtt.

Lakásriasztók

Cégünk a távfelügyeleti rendszert javasolja minden ügyfél részére. Ennek segítségével riasztás esetében a rendőrség is azonnal értesítésre kerül. A lakásriasztóknak vannak egyszerűbb és komplexebb megoldásai is, melyek árukat tekintve szignifikáns eltérést mutatnak. A két fő típus a vezetékes és a vezeték nélküli megoldás. Az utóbbi esetében a telepítés nagyon egyszerű, nincsen szükség a falban vagy az álmennyezetben való kábelvezető csatornák kiépítésére.

Cégünk szakemberei nem csak magának a riasztó rendszernek a megtervezését, kiépítését és karbantartását vállalják, hanem a hibaelhárítást is. Az egész ország területén vállalunk munkát, így nyugodtan kereshet minket bárhol is lakjon.

Munkánk egy helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel történik. Ezt követően a leegyeztetett időpontban már meg is kezdjük a kamerák, a lakásriasztók vagy a beléptető rendszerek kiépítését. Munkánkhoz garancia is kapcsolódik, így az esetleges meghibásodás további költségek nélkül kerül kijavításra. Igényelje szakembereink minőségi szolgáltatását!