Kulcskérdés a beléptetésnél

Mindenkivel előfordult már, hogy munkájából hazaérve, nyaralójába megérkezve, vagy éppen a munkahelye ajtaja előtt vette észre, nincs nála a kulcs! Ilyen esetekre tökéletes megoldás a beléptető rendszer. Ezekkel az eszközökkel probléma nélkül pótolhatjuk hatalmas kulcscsomóinkat és elkerülhetjük ezeket a bosszantó kellemetlenségeket.

Napjainkban a személy- és vagyonvédelem szinte nélkülözhetetlen. A beléptető rendszerek nem csak kulcsaink helyettesítésére alkalmasak, hanem hálózati rendszerek kiépítése esetén akár munkaidő nyilvántartást tudunk egyetlen gombnyomsással végezni.

Önálló beléptető rendszerekkel vezérelhető bármilyen ajtó, kapu, sorompó, elektromos zár. Nem feltétlenül szükséges Önnek hálózati beléptető rendszert rendelnie, ha egyszerűbb műveletek elvégzésére van szükség.

Hálózati beléptetők esetében lehetősége nyílik munkaidő nyilvántartáshoz, alkalmazottainak ellenőrzésére, hogy ki – mikor – hol tartózkodik, vagy tartózkodott. Ön adhatja meg akár azt is, ki – melyik helységbe léphet be, azon belül hányszor. Szintén egy gombnyomással zárhatja, vagy nyithatja a vezérelt ajtókat, akár egyszerre az összeset.

Beléptető rendszer

Beléptető rendszereink nem csak kódokkal, vagy kártyákkal működnek. Lehetősége van arra is, hogy munkahelye bejáratánál a rendszer leolvassa az Ön autója, vagy a megadott gépjárművek rendszámát és a beléptető automatikusan nyitja a kaput, hálózati rendszer esetében regisztrálja a behajtást, távozást.

Sokoldalúságának köszönhetően könnyebbé teszi mindennapjainkat, biztonsága meg kiemelkedően magas. Rongálása, szabotálása esetén a rendszer lezárja magát, nem engedi, hogy illetéktelenek be tudjanak hatolni ingatlanába, objektumába. A riasztórendszerrel kiegészített beléptetők esetében riasztást generál egy távfelügyeleti járőrszolgálatnál, akik azonnal megkezdik az intézkedést, egyben értesítik Önt, vagy az Ön által megadott személyeket.

Összetettebb beléptető rendszerekkel rengeteg olyan funkciót tudunk elérni, ami eddig rengeteg adminisztrációval, papírmunkával járt, beleértve az emberi tévedés lehetőségeit is, ami nem kevés fejtörést okozott utána.

Ennek mi véget vethetünk, csak forduljon bizalommal az Alarmdirect Kft. -hez, mert a megoldás az Ön problémájára nálunk van. Nézze meg honlapunkat és kérjen díjmentes felmérést, árajánlatot akár online.