Riasztóval biztonságban tudja otthonát

Ma már nagyon sok betörés történik, amely egy adott család számára akár milliós kárt is okozhat. Ha meg szeretné védeni az otthonát az illetéktelen behatolókkal szemben, akkor keresse fel cégünket, mert mi nagyon kedvező áron végezzük el a riasztó rendszer teljes kiépítését!

Budapesten és környékén, de akár az egész országban vállaljuk különféle biztonságtechnikai rendszereknek a teljes kiépítést. Profilunkban a különféle riasztó rendszereken túl, beltéri és kültéri kamerák felhelyezése, üzembe helyezése is szerepel.

Riasztó

Ezen biztonsági megoldások azonban csak akkor érnek ténylegesen valamit, ha jelzést tudnak továbbítani egy központi rendszer számára, amely azonnal értesíti a hatóságot, hogy az adott helyszínen beavatkozásra van szükség. A távfelügyeleti szolgáltatásunk segítségével az Ön által védeni kívánt objektum mindig a legnagyobb biztonságban lesz.

Foglalkozunk a riasztókon túl beléptető rendszerek telepítésével is, melyre az utóbbi években elég nagy igény mutatkozik. Ezen biztonságtechnikai megoldásoknak az a szerepe, hogy illetéktelen személy ne tudja megközelíteni az adott területet. Számos intézmény és nagyobb vállalat kéri ezen szolgáltatásunkat.

Az ügyfeleink számára díjmentesen készítjük el az árajánlatot és szaktanácsadást is nyújtunk, melynek keretében felvázoljuk a lehetőségeket. Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, akik a riasztó beüzemelésen túl a szükséges karbantartási munkákat is elvégzik.

Ha szeretne Ön is megtenni mindent otthona biztonsága érdekében, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségek egyikén!