Nagy szerepet kap a biztonságtechnikai a mai világban, hiszen elég nagy számban történnek betörések, melyeket a modern technika eszközeivel már meg lehet akadályozni.

A riasztók és kamerák egyre több ház oldalára felszerelve figyelhetőek meg, hiszen már elérhető áron van lehetőség arra, hogy valaki ellássa otthonát ilyen berendezésekkel. Régebben a biztonsági kamerák által kialakított rendszerek még elég magas árakon voltak elérhetőek, így leginkább csak az üzleti szféra szereplői tudták őket megfizetni.

Családi házak esetében elég ritkának számított. Ha szeretne felszereltetni otthonában biztonsági rendszereket, mert mindig félelemben van távolléte alatt, akkor keressen fel minket és mi magas színvonalon, olcsón elvégezzük a munkát. Nem fog csalódni az általunk kiépített riasztó és kamera rendszerekben.

Szolgáltatásunkban szerepel beléptető rendszereknek is a telepítése, melyeket nagy cégek, intézmények, iskolák igényelnek az épületbe belépő személyek nyomon követése érdekében. Nagyon jó áron kínáljuk az éjjel látó kamerákat is, melyek akár HD minőségű képet tudnak készíteni a legnagyobb sötétségben is.

Olyan készülékek is rendelkezésre állnak, melyek a felvételt úgy készítik, hogy azt az internet segítségével már számítógépen is lehet követni. A mozgásérzékelővel ellátott kamerákat ajánljuk, mivel azokat nagyon gazdaságosan lehet használni, hiszen csak akkor készítenek felvételt, amikor valamilyen mozgás észlelhető a helyiségben.

Az egész országban dolgozunk, így szakembereink mindenhol felveszik és el is végzik a munkát.