A távfelügyelet egy népszerű szolgáltatás

A riasztókat mindenképpen érdemes egy olyan rendszerre rákötni, amely egy központban is jelzést ad le észlelés esetében.

Ez tekinthető talán a legbiztosabb megoldásnak, mivel így a hangos jelzés mellett az adott hatóság a lehető legrövidebb időn belül meg is érkezik a helyszínre és ellenőrzi, hogy valóban megkíséreltek-e betörni az adott ingatlanba. A távfelügyeleti szolgáltatás plusznak tekintendő, így ennek külön díja van.

Ha szeretne az általunk beszerelt riasztók és kamerák mellé igénybe venni ilyen szolgáltatást is, akkor vegye fel a kapcsolatot és egy árajánlatot fogunk a rendelkezésére bocsátani. Lakossági és üzleti ügyfelek esetében is javasolt a távfelügyelet igénylése, mivel így teljes biztonságban tudhatja az értékeit és nem kell aggódnia, ha több napot távol van otthonról vagy éppen céges telephelye egy nem túlságosan forgalmas helyen fekszik.

Szakembereink mindig igyekeznek a legújabb technikai megoldásokat kínálni, melyek természetesen elérhető áron állnak rendelkezésre. A távfelügyelet igénylésekor egy havi díj kerül megállapításra. Ezért cserébe egy tényleg magas színvonalon működő biztonságtechnikai szolgáltatást fog kapni, amely az utóbbi években, a megfizethető árának köszönhetően egyre népszerűbbnek számít. Hogy pontosan milyen formában tudja igénybe venni a távfelügyeleti rendszert, azt szakemberünk alaposan bemutatja Önnek.

Ha felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, akkor a honlapunkon keresztül vegye fel a kapcsolatot! Segítségünkkel mindig biztonságban tudhatja értékeit.