A GSM riasztó igen népszerű

Ha szeretne a lehető legnagyobb biztonságban élni, ez alatt értve, hogy soha nem eshet meg az Ön esetében az, hogy betörnek otthonába vagy boltjába, akkor válassza cégünket.

Mi kifejezetten biztonságtechnikával foglalkozunk. Kínálatunkban a GSM riasztó rendszerek is szerepelnek, melyet sokan vesznek igénybe. Könnyen kezelhető LCD kijelzős felülettel rendelkezik a legtöbb típus, melyet magyar és angol nyelvű menürendszerrel láttak el. Programozható felülettel rendelkezik, így be lehet állítani az aktiválási és a hatástalanítási időt. Távvezérléssel is lehet használni, így akár okostelefonról is kezelhető a GSM riasztó rendszer. Ha bármilyen hibát érzékel vagy éppen alacsonyabb a feszültség a szükségesnél, akkor jelzést ad a tulajdonos mobiltelefonjára. Ha érdekli Önt is a GSM riasztó, akkor cégünk kínálatában számtalan típus közül választhat.

Szakembereink mindig az adott helyiség, épület számára megtervezik a riasztó rendszert. Ezt követően egy árajánlatot kap, amely ha megfelel, akkor kezdődhet is a munkálatok kivitelezése. A riasztók mellett foglalkozunk kamerákkal is, melyek a biztonságtechnikai megoldások másik nagyon népszerű eszközei. Ha szeretne megismerkedni ajánlatainkkal, akkor akár online is kérhet további felvilágosítást. A GSM riasztó rendszerben Ön sem fog csalódni, hiszen eddig ügyfeleinktől még nem érkezett panasz ezekre a nagyszerű készülékekre.

Az egész országban dolgozunk, így számunka nem akadály, ha nem Budapestről keres fel minket. Tudja otthonát a legnagyobb biztonságban a mi segítségünkkel!