Ha folyton rossz érzése van, amikor otthonától távol van, akkor szerezzen be biztonságtechnikai megoldásokat, melyek a lehető legnagyobb fokú védelmet nyújtják ingatlana és ingóságai számára.

Ha minket keres fel, akkor mi magas minőséggel rendelkező szolgáltatást kínálunk a számára. A kamerák, riasztók forgalmazása terén igazi profik vagyunk, így nagyon sok ügyfélre teszünk szert az egész ország területéről, így bárhonnan hívhat minket. Ha érdeklik a kamera rendszerek, akkor a legjobb helyen jár nálunk. Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt, így mindig a technika aktuális fejlettségének megfelelő biztonságtechnikai rendszert fognak kiépíteni otthonában.

A kamera típusok között természetesen nagy eltérés van műszaki tulajdonságok és árak tekintetében is. Minden lényegében attól függ, hogy milyen maga a márka, illetve mekkora a készített felvétel felbontása. Egy HD kamera ára magasabb, azonban ezzel lehet a lehető legjobban használható képet rögzíteni, amely egy bűneset kiderítéskor döntő jelentőségű lehet.

Nézze meg az általunk forgalmazott kamerákat és ha valamelyikkel kapcsolatosan esetleg kérdése adódna, akkor feltétlenül vegye fel a kapcsolatot szakemberünkkel. Ha szeretné értékeit a lehető legnagyobb biztonságban tudni, akkor kérjen tőlünk árajánlatot kamerák, riasztók rendszerének kiépítésére. Vállalunk javítást és karbantartást is, hiszen erre időnként szükség lehet kamerák és riasztók esetében.

Bennünk Ön sem fog csalódni, hiszen megbízhatóak és nagyon pontosak vagyunk.