Riasztórendszer távfelügyelettel – a megoldás, ha biztonságra vágyik!

Biztonságtechnika személy és vagyonvédelem egyben

Távfelügyeleti szolgáltatásunkat teljes területén végezzük, egyedi, kedvező kivitelezési és havidíjakkal, valamint további kiemelkedő szolgáltatásokkal állunk leendő ügyfeleink rendelkezésére!

Kérje díjtalan és kötelezettségmentes árajánlatunkat távfelügyelettel kapcsolatosan! Nézze meg, hogy milyen lehetőségeket tudunk biztosítani területén.

A legtöbbször már csak akkor szembesülünk azzal, hogy mennyit is ér a család nyugalma és egy-egy – talán csak számunkra – fontos érték, mikor már késő!

Bár még sokan úgy gondolják, hogy a távfelügyelet egy szükségtelen plusz havi kiadás, de nem szabad elfelejteni, hogy a teljes körű védelemhez nem elegendő a biztonsági zár és egy riasztórendszer, mert legalább annyira fontos a 24 órás folyamatos felügyelet is.

Legyen szó akár már kiépített riasztórendszerről, vagy ép tervezési stádiumban lévőről, érdemes igénybe venni a távfelügyeleti szolgáltatást.

Ne tartozzon Ön is ezen személyek közé, csak azért mert nem ismeri a megfelelő megoldást, vagy bizonytalan a költségekben. Ha már tudja, hogy mit szeretne, de szeretné azt is megtudni, hogy mennyiért és milyen lehetőségekkel oldható ez meg, a legjobb helyen jár! Ha területén keres megoldást, kérje ajánlatunkat!

Önnek is távfelügyelt riasztórendszerre van szüksége a biztonság megteremtéséhez!

Miért érdemes most a távfelügyeletet választani területén?!

  • Családja és értékei valóban, a nap 24 órájában biztonságban lesznek, akkor is ha Ön távol van tőlük!
  • A riasztórendszer kiépítése esetén jelentős kiépítési díjkedvezményt adunk távfelügyelet igénybe vétele esetén! Így rendszere sokkal olcsóbb lesz, mintha távfelügyelet nélkül kérné ugyanazt a konfigurációt.
  • Már meglévő riasztórendszerrel rendelkező ügyfeleinknek ingyenes felcsatlakozást és rendszer átvizsgálást nyújtunk!
  • Hűség szerződés vállalása esetén havidíj kedvezményt, vagy a riasztórendszer kiépítésének díjából további költség kedvezményt biztosítunk!
  • GSM, GPRS átjelzővel történő távfelügyeletnél az átjelző eszközt minden ügyfelünknek ingyen biztosítsuk!