TÁVFELÜGYELET

Távfelügyelet kihagyhatatlan feltételekkel, biztonság magas színvonallal!

Gyakran gondoljuk úgy, hogy vagyontárgyaink megóvása érdekében elégséges, ha lakásriasztót, riasztórendszert szerelünk be otthonunkba, céges ingatlanunkba és helyileg szirénázik a riasztó. Persze elrettentő tud lenni, mikor a kültéri hangjelző megszólal, azonban egyre inkább az a tapasztalat, hogy gyakran már ez sem nyújt segítséget a betörőkkel szemben. Ezért is van egyre inkább létjogosultsága a távfelügyelet szolgáltatásnak. Amikor távol vagyunk otthonunktól leginkább akkor történnek a betörések. Ilyenkor csak az ingatlan közvetlen környezetére hagyatkozhatunk, hogy értesítenek az eseményről. Sajátságosan az ilyen esetekben senki sem szeret beleavatkozni az eseményekbe, tartva attól, hogy a saját testi épségét is veszélyeztetheti. Ezért is ajánljuk ügyfeleink részére a szolgáltatás igénybevételét. A tökéletes biztonság csak így alakítható ki a lakásriasztó mellé!

Távfelügyelet, amivel többet kapunk!

A távfelügyelet több lényeges részből áll össze. Hiszen a központi ügyfélszolgálat nem csak betörés esetén értesíti az ingatlan tulajdonosát, hanem műszaki jelzés alkalmával is. Az ilyen műszaki hibák a riasztó szerelés helyszínén talán nem is okoz problémát, azonban a távfelügyelet jelzésnek köszönhetően az ügyfélszolgálat által mégis értesülhetünk róla. Ilyen műszaki jelzés lehet az áramszünet, akkumulátor, elem merülés. Az állandó kontroll mellett további életvédelmi szerepet is ellát a távfelügyelet. Idős, segítségre szoruló személyeknél segélykérő funkciót is képes ellátni. Mivel a riasztórendszerhez csatlakoztatott távirányító gomb megnyomásával egészségügyi/pánik riasztás küldhető a távfelügyelet központba.

Előnyök, melyet a távfelügyelt riasztórendszer biztosítani

A riasztórendszerekhez kapcsolódó távfelügyelet kiegészítő szolgáltatásokkal további előnyöket nyújthat. Hiszen nyomon követhetjük általa üzletünk nyitvatartását, figyelhetjük a munkatársak érkezését és távozását. A eltérő jogosultságokkal bíró jelszó alkalmazásával magasabb szintre emelhetjük az ingatlan biztonságát. A távfelügyelet díja rendezhető havonta, negyedévente, félévente, évente. Éves díjfizetés esetén további kedvezményekben részesülhetnek az ügyfelek.