RIASZTÓ TÁVFELÜGYELET

Riasztó távfelügyelet országos szolgáltatással kihagyhatatlan feltételekkel Magyarország teljes területén. Biztonság magas színvonallal! Ezért is ajánljuk az Alarmdirect Kft. meglévő és leendő ügyfelei részére a szolgáltatás igénybevételét. A tökéletes biztonság csak így alakítható ki a lakásriasztó mellé!

Gyakran gondolják azt, hogy a vagyontárgyak megóvására elégséges, ha lakásriasztót, riasztórendszert szereltetnek be otthonukba, céges ingatlanunkba és helyileg szirénázik a riasztó. Persze elrettentő tud lenni, mikor a kültéri hangjelző megszólal, azonban egyre inkább az a tapasztalat, hogy már ez sem nyújt kellő segítséget a betörőkkel szemben.

Ezért is van egyre inkább létjogosultsága a riasztó távfelügyelet szolgáltatásnak. Legtöbbször akkor történnek a betörések amikor távol van otthonától. Ilyenkor csak az ingatlan közvetlen környezetére hagyatkozhat, hogy értesítik az eseményről. Sajátságosan az ilyen esetekben senki sem szeret beleavatkozni az eseményekbe, tartva attól, hogy a saját testi épségét is veszélyeztetheti.

Távfelügyelet, amivel Egy riasztórendszertől többet kap!

A riasztó távfelügyelet több lényeges részből áll össze. Hiszen a központi ügyfélszolgálat nem csak betörés esetén értesíti az ingatlan tulajdonosát, hanem műszaki jelzés alkalmával is. Az ilyen műszaki hiba a helyszínen talán nem is okoz problémát. Azonban a távfelügyelet jelzésnek köszönhetően az ügyfélszolgálat által mégis értesülhet Ön is róla.

Ilyen műszaki jelzés lehet az áramszünet, akkumulátor hiba, elem merülés. Az állandó kontroll mellett további életvédelmi szerepet is ellát a riasztó távfelügyelet. Idős, segítségre szoruló személyeknél segélykérő funkciót is képes ellátni. Mivel a riasztórendszerhez csatlakoztatott távirányító gomb megnyomásával egészségügyi/pánik riasztás küldhető a távfelügyelet központba.

Előnyök, melyet a távfelügyelt riasztó biztosít

A riasztórendszerekhez kapcsolódó távfelügyelet, mely Magyarország teljes területén elérhető kiegészítő szolgáltatásokkal további előnyöket nyújt a biztonságtudatos ügyfeleknek. Hiszen nyomon követheti általa üzlete, otthona nyitvatartását, tájékoztatást kaphat a munkatársak, családtagok érkezéséről és távozásáról.

Az eltérő jogosultságokkal bíró jelszó alkalmazásával pedig magasabb szintre emelheti Ön is az ingatlan biztonságát. A riasztó távfelügyelet díja rendezhető havonta, negyedévente, félévente, évente. Nem kell tartani az egyszeri nagy összegű kifizetéstől. Ráadásul éves díjfizetés esetén további kedvezményekben részesülhetnek az ügyfelek.