RIASZTÓRENDSZEREK

Megalkuvás nélküli ingatlan védelem, magas színvonalú riasztórendszerek által bárhol Magyarországon, most az Ön, valamint családja és vállalkozása számára is elérhető! Mely által stresszmentesítheti mindennapjait, s nem kell betörésektől tartania.

Az Alarmdirect Kft az elmúlt hosszú évek szakmai tapasztalatával a háta mögött, minden tőle telhetőt megtesz, hogy ügyfelei a lehető legbiztonságosabb riasztórendszerek közül választhassák ki a számukra legmegfelelőbbet.

Ezért is van különösképpen központban a magas színvonal és megbízhatóság. A riasztórendszerek között különböző gyártók professzionális termékei találhatja meg, mellyel minden igény kielégíthető. Csak a legismertebb riasztórendszerek gyártóit felsorolva, a termékpalettán megtalálható a DSC, Paradox, Jablotron, Pyronix termékcsalád eszközei.

Riasztórendszerek beépítési típus szerint

Ma már a technológiai fejlődésnek köszönhetően, nem csak különböző gyártók termékei között választhat az ügyfél, hanem a beépítés fajtáját is megválaszthatja. A riasztórendszerek között kedvező áron megtalálható a vezetékes, rádiós és a hibrid kialakítás is. Így az igényekhez, és az adott ingatlan kialakításához igazodva szabadon választható a beépítés módja is.

A rádiós, vagy hibrid kialakítással akár egy frissen felújított ingatlanban is könnyen és esztétikusan kialakítható a megbízható és minőségi védelmi rendszer! Bár még sokan mindig a vezetékes riasztórendszer mellett teszik le a voksukat, érdemes tudni, hogy ugyanúgy megbízhatunk a vezeték nélküli rendszerekben is. Hiszen az elem merülésről és csere igényről a riasztórendszerek időben figyelmeztetik Önt.

Riasztórendszerek távfelügyelettel, kivonulóssal

Amennyiben biztosra szeretne menni a védelem kialakításban, fontos, hogy a távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe vegye! Így nem csak helyileg szirénázó védelem kerül kialakításra, hanem egy folyamatosan felügyelt és ellenőrzött lakásriasztó kerül az ingatlanban. A kivonuló szolgálattal pedig egy betörés jelzés esetén rövid időn belül járőrt is küld a távfelügyelet a helyszínre, mellyel sokkal magasabb szintre tudja emelni a védelmi rendszert.