RIASZTÓK JÓ ÁRON

Riasztók jó áron széles választékkal. Keresse meg a megfelelő védelmet otthonának, legyen az bárhol az országban.

Biztonsági rendszerre van szüksége, de nem tudja hol kezdje? Az Alarmdirect Kft a riasztók széles palettáját telepíti országosan. Legyen szó vezetékes lakásriasztóról, rádiós biztonsági rendszerről, vagy ép a kettő kombinációjáról, a hibrid riasztókról. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő riasztórendszer csomagot, cégünk pedig az Ön igényeihez és otthonához igazítja.

Az országosan forgalmazott és telepített riasztók jó áron a kényelem, az irányítás és a nyugalom tökéletes keverékét kínálják Önnek és családjának. A legmegbízhatóbb, és elismert gyártók eszközeit telepítve, már több ezer ingatlan biztonságát oldottuk meg. Így biztos lehet benne, hogy a tapasztalataink alapján a legjobb riasztórendszert kapja ingatlanjához, igényeihez.

LAKÁSRIASZTÓ TÁVFELÜGYELETTEL VAGY ANÉLKÜL

A riasztók telepítése alkalmával kétféle lehetőség közül választhat. S itt jön a „beugratós” kérdés.

– Melyik típusú lakásriasztó adja az igazi biztonságot, kényelmet és nyugalmat?
A: Professzionális távfelügyelettel összekötött riasztók, melyeknek havidíj vonzata van,
B: Vagy a helyileg szirénázó felügyelet nélküli lakásriasztók.

Ezt, így olvasva teljesen természetes, ha rögtön B, B, B a válasz. Azonban mindig van egy DE, amit érdemes előbb végig gondolni. S most nézzük meg, hogy valójában mit is takar ez a DE.

Amennyiben helyileg szirénázó, felügyelet nélküli riasztórendszer kerül felszerelésre, minden feladat Önre lesz bízva. A felelősség teljes mértékben az Öné lesz! Mit jelent ez? Azt, hogy éjjel-nappal, munkaidőben, szabadság alatt is készenlétben kell állnia. Ha bármilyen riasztás történik, Önnek kell intézkedni. Önnek kell felhívnia a rendőrséget, tűzoltóságot, vagy egyéb segítő személyt/hatóságot.

Ezzel szemben a távfelügyelet esetén a felelősség máris a szolgáltatón van! Önnek pedig marad a nyugalom! Hiszen riasztás alkalmával, a 0-24 órás ügyfélszolgálat intézkedik mindenről, értesíti Önt, mint tulajdonost. Indítja a járőrt a helyszínre. Szükség esetén pedig a rendőrséget, tűzoltóságot is értesíti. Tehát nem kell éjjel-nappal készenlétben lenni. Ugye megér ez napi 130-150 forintot?!

RIASZTÓK JÓ ÁRON SZABADSÁG ÉRZETTEL ÉS KÖNNYEDSÉGGEL

Köztudott dolog, ha valamilyen elektronikus rendszert nehéz kezelni és használni, akkor azt nem is igazán használják! Ez igaz a lakásriasztókra is. Ezért is ódzkodnak sokan a riasztórendszer kiépítéstől. Azonban ennek nem kell így lennie. Hiszen a modern technológiának köszönhetőn akár mobil telefonon keresztül is vezérelhető/ellenőrizhető/ki-be kapcsolható a biztonsági rendszer.

Az Alarmdirect Kft által országosan telepített riasztók esetén már szinte 100%-osan megoldható a mobil applikációs könnyed kezelés. Ne habozzon tovább, kérje már most ingyenes tanácsadásunkat, árajánlatunkat! Hiszen itt a riasztók jó áron elérhetőek, kiemelkedő garanciával!