RIASZTÓ

A biztonság nem játék, hanem felelősség! Mely alól sem kibújni nem érdemes, és elkerülni sem szabad. Ha mégis megtesszük saját bőrünkön és kárunkon tapasztalhatjuk meg a következményeit! A riasztó szerelés az egész ország területén elérhető egyedi kedvezményekkel és garanciával. Vállaljon felelősséget Ön is szeretteiért és értékeiért a saját tulajdonú ingatlanjában!

Napjainkban nem lehet luxus és kérdés sem az élet és vagyonvédelem egyetlen családban, vagy vállalkozásban sem. Hiszen igen kedvező áron és számos variációban elérhető a biztonságtechnika egyik kiemelkedő terméke a riasztórendszer. A tudatos és gondoskodó ingatlantulajdonosok ezt már tudják, csak egy lépés választja el, hogy Ön is közéjük tartozzon.

OKOS RIASZTÓRENDSZER, AZ OKOS FELHASZNÁLÓKNAK

A riasztó rendszerek esetén szinte már az összes gyártó termékei között megtalálhatóak azok az eszközök, melyekkel a védelmen kívül sokkal többet kihozhat otthona, cége biztonságából. Legyen tudatos és válassza Ön is az okos riasztót! Legyen az akár a PARADOX, DSC, vagy a JABLOTRON – ha csak a leggyakoribb riasztó márkákat említjük – védelmi rendszere.

Érje el, vezérelje, vagy csak ellenőrizze lakásriasztója működését egyetlen mobiltelefonos applikáción keresztül akár távolról is! Hiszen mindezt most Ön is megteheti a legmodernebb riasztó készülékekkel bárhol az országban. Nagyszerű kiegészítőkkel mindez már akár egy meglévő riasztó központnál is megoldható. Érdeklődjön akár már most a lehetőségekről a kollégánktól.

A SZÁMOK NEM HAZUDNAK, VAN LÉTJOGOSULTSÁGA A TÁVFELÜGYELETNEK

Bár még mindig sokan alulértékelik a lakásriasztók meglétét, de egyre több a tudatos ingatlantulajdonos, aki gondoskodik az élet és vagyonvédelem ezen nagyszerű eszközének kialakításáról. A jelenlegi statisztikák szerint azon ingatlanokba, ahol semmilyen formában nem került kialakításra elektronikus védelmi rendszer még mindig gyakoribbak a betörések és lopások.

Ahol pedig már megoldott a riasztó szerelés, de csak helyileg jelez a rendszer, nincs egyetlen felügyeleti szervhez sem csatlakoztatva, szintén nagyobb számban fordul elő a károkozás. Érdemes tudni, hogy bár havidíj vonzata van a távfelügyeletnek, de ezért cserébe a tulajdonos felelőssége és az okozott kár mértéke is csökken.

Ma hazánkban a kialakított lakásriasztók 85%-a rendelkezik valamilyen formában távfelügyeleti szolgáltatással. Amely szintén bizonyítja, hogy a biztonságtudatos lakástulajdonosok nagy többsége nem dönthetett rosszul! Ön se várjon tovább! Kérje ingyenes és kötelezettségmentes riasztórendszer árajánlatát már most!