RIASZTÓ SZERELÉS

Riasztó szerelés által a nyugalom és a biztonság érzete többé nem lesz vágyálom!

A statisztika jelentések alapján még mindig magasan több azokban az ingatlanokba a betörés, ahol semmilyen elektronikus védelem nincs kialakítva. Ami azért is lehetséges, mert itt sokkal kisebb a lebukás veszélye. Ez persze rengeteg stresszt okozhat. De a riasztó szerelés erre a problémára megnyugtató és kedvező lehetőséget ad.

A lakásriasztó megléte sokkal inkább nyújt biztonságot az illetéktelen behatolók ellen. Ráadásul mindez ma már Önnek jelentősebb anyagi ráfordítást sem kell, hogy jelentsen! Hiszen akciós ajánlatokkal, akár 20-30%-os kedvezménnyel is található minőségi és megbízható riasztó szerelés az ország bármely településén. Természetesen garanciával, mely nem lehet függvénye a kedvező árnak.

RIASZTÓRENDSZER SZÁMTALAN MÓDOZATTAL

Legyen az új ingatlan, vagy régi ingatlan a riasztó szerelés bárhol az országban megoldható. Nem kell aggódni, ha épp frissen került felújításra az ingatlan, vagy nem lett ki kábelezve időben a védelmi rendszer. A minőségi és megbízható riasztórendszerek között megtalálható egyaránt a vezetékes és a rádiós kialakítás.

A piacon ismert és elismert gyártók, mint a Paradox, DSC, Pyronix, Jablotron termékek egyaránt képesek kiszolgálni a legegyszerűbb és a legbonyolultabb felhasználói igényeket is. Akár csak egy egyszerű ingatlan védelemről legyen szó, vagy egy összetett otthon automatizálással egybekötöttről.

RIASZTÓRENDSZER TÁVFELÜGYELETTEL

Több ingatlantulajdonos is jelezte, hogy a riasztó szerelés által, visszakapta a szabadságát, hiszen a kialakított védelemmel nem kell tovább aggódnia a biztonság miatt. Ráadásul az Alarmdirect Kft-nél szakképzett értékesítő és szerelő kollégák segítenek kiválasztani a legjobb megoldást. Számtalan kérdés és bizonytalanság tarthatja vissza az elhatározástól, hogy riasztórendszerrel védje otthonát.

Ennek nem kell tovább így lennie. A sok éves riasztó szerelés alkalmával gyűjtött tapasztalatoknak köszönhetően, még az egyedi esetekre is van biztos védelem. Ne várjon tovább, csak azért mert bizonytalan, kérje most ingyenes és kötelezettség nélküli árajánlatunkat.