KAMERARENDSZER

Szeretné családi házát, otthonát, vállalkozását kívülről-belülről biztonságban tudni, legyen az bárhol az országban? Szeretné, ha a magántulajdonát tiszteletben tartanák és nem „köztulajdonnak”? Tegye meg az első lépést és még ma gondoskodjon élet és vagyonvédelmi rendszeréről. Az Alarmdirect Kft. szakértő segítségével Ön is meg fogja találni a legjobb kamerarendszer kialakítást.

Nincs megalkuvásnak helye, ne érje be az olcsónak titulált silánnyal. A minőségi, magas felbontású kamerarendszer az Ön otthonában is elérhető, legyen bárhol az országban. Ráadásul most kiemelkedő garanciákkal és egyedi kedvezményekkel.

Amikor a körülmények befolyásolnak minket

Ha eljutott addig, hogy kamerarendszer szerelésben gondolkodik, akkor egészen biztos, hogy valamilyen külső körülmény befolyásolta Önt is az elhatározásban. Vagy történt Önnel, esetleg környezetében egy kellemetlen esemény, vagy csak szeretné ezt elkerülni és előrelátóan, felelősséggel gondolkodik.

Viszont előfordulhat, hogy határozatlan még, hogy milyen lehetőségei vannak. A piacon megtalálható választék közül melyik lenne a legmegfelelőbb. Engedje, hogy néhány támpontot adva megkönnyítsük a választást és a döntést.

AHD, HV-TVI, IP BIZTONSÁGI KAMERA

Számtalan technikai adattal találkozhatunk az interneten és az üzletekben, amikor kamerarendszer telepítésén gondolkodunk. De gyakran ezek a technikai adatok inkább csak összezavarnak és nem segítenek a választásban. Ezek csak támpontot adnak, ha a műszaki adatokra vagyunk kíváncsiak, de az igények megvalósításához ritkán visznek közelebb.

Felhasználás tekintetében javasolt az alábbiak figyelembevétele, mely megkönnyítheti a választást:

  • AHD biztonsági kamera javasolt családi házak, irodák, üzletek területének megfigyelésére. Felbontás tekintetében a 2MP-től (1080p) egészen a 8 MP-ig megtalálhatóak a piacon. Megbízható, hosszú távú működés jellemzi, ráadásul kedvező ár-értékkel rendelkezik, mellyel a legkedvezőbb áron elérhető egy kamerarendszer.

  • HV-TVI megfigyelő kamerák esetén már stúdió minőségű (részletgazdag, tűéles) megfigyelés érhető el. Szintén az alap HD (1080p) felbontástól elérhetőek, akár a 8Mp (4K). Ahol a normál megfigyelésen és alap biztonságon felül sokkal lényegesebb a részletgazdagság érdemes a picivel drágább, de gyorsan megtérülő HV-TVI technológiát választani.

  • IP kamerarendszer javasolt nagyobb területek megfigyelésére. Legyen az egy üzemcsarnok, térfigyelőrendszer, vagy esetleg egy többkamerás rendszer hálózati összefogása. Sokszor tévesen még az IP kamera az embereknél még egyet jelent a vezeték nélküli kamerával. Azonban érdemes tudni, hogy az IP kamerák esetén is szükséges vezetékes tápellátás.