KAMERA RENDSZER

Akik napjainkban a vagyonvédelem legmodernebb eszközeire, azon belül is a kamera rendszer kiépítésére szavaznak elmondhatják, hogy felelősségteljesen élik napjaikat! Sajnos ma már teljesen egyértelmű, hogy a véletlenben és a jó szerencsében nem lehet bízni. Ezért is vált elérhetővé az ország teljes területén a nagy felbontással rendelkező biztonsági kamerarendszer.

A riasztórendszerek mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a kamera rendszer szerelésére is országosan. Ez az igény a nagyszerű beszerzési áraknak köszönhetően már nem kell, hogy álom maradjon. Hiszen számos helyen találhatunk már magas felbontással – akár 8Mpx – rendelkező kültéri és beltéri kamerákat, igen kedvező szerelési árral.

CÉLKERESZTBEN A MEGELŐZÉS

A kamera rendszer legfőbb biztonsági szerepe a megelőzés. Hiszen Ön is láthat számtalan épület homlokzatán kamerás megfigyelőrendszert amikor útra kel. Bár már nem annyira foglalkozunk menet közben azzal, hogy bárki megfigyelhet minket, de a rossz szándékkal érkező személyeket még igenis távol tudja tartani. S már csak ezért is muszáj komolyan venni ezt a biztonsági rendszert.

A kamera rendszer szemben a riasztórendszerrel nem csak betörés alkalmával hatékony, hanem más bűncselekmények lebuktatásában is. Sokan alkalmazzák a kültéri vagy beltéri kamerát segítségként lopás, rablás, vagy más élet és vagyon elleni bűncselekmény ellen. Ők már pontosan tudják, hogy a kamera szerelés bár meg nem akadályozza, de megelőzheti ezeket az eseményeket!

VIDÉKEN IS EGYRE KERESETTEBB BIZTONSÁGI MEGOLDÁS

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a fővárosi elit kedvenc vagyonvédelmi megoldása a kamera rendszer telepítése. Azonban a számok tükrében már tudjuk, hogy ez nem fedi a valóságot.

Hiszen egyre több vidéki felelősségteljes ingatlantulajdonos is rendelkezik már biztonsági kamerával. Ami köszönhető a megfizethető árának és bizonyított hatékonyságának.

Hiszen országos szinten elérhető kedvező költségekkel és meggyőző magas felbontással. A kamera rendszer ma már nem luxus, hanem szinte minden ingatlan alap biztonsági rendszere. Mivel a technikai fejlesztéseknek és aránylag alacsony költségeknek köszönhetően éjjel-nappal védelmet nyújt bármelyik ingatlannak.

Az Alarmdirect Kft. biztosítja magáningatlanok: családi házak, lakások, valamint üzletek, irodák, iparterületek teljes körű védelmének kialakítását. Kezdve az ingyenes és kötelezettség mentes szaktanácsadástól a biztonsági kamera készre szerelésével. Nem kell Önnek egyedül megküzdenie védelmi rendszerének kialakításával!