Biztonsági kamera

Biztonsági kamera, mely garantáltan stresszmentessé teszi életét a saját ingatlannál!

Kérjen díjtalan árajánlatot, szakértő és tapasztalt kollégákkal összeállíthatja az igényeihez leginkább alkalmazkodó megfigyelőrendszert legyen az bárhol az országban.

Most országosan elérhető a kamerás megfigyelőrendszer szerelés a nagyobb biztonságért és mindez egyedi garancia vállalással. Akár csekély anyagi ráfordítással is elérhető már az Ön számára, hiszen ez nem luxus. Nyugodtan fordítsa figyelmét más fontos dolgokra. Mert a biztonsági kamera Ön helyett is ellátja otthona, ingatlanja megfigyelését, védelmét.

Az Alarmdirect Kft csak megbízható és minőségi gyártók által forgalmazott biztonsági kamera rendszerek telepítésével foglalkozik. A kamerák profi képminőséggel rendelkeznek, amivel nagyításkor sem fog szétesni a kép. A rögzítők pedig okostelefonon keresztül is elérhetők, ezáltal távolról is működik a megfigyelés. Kapcsolódjon Ön is a jövőhöz.

Kamerarendszer telepítése akciókkal, garanciával

Nem szükséges Önnek vagyonokat költenie ingatlanja védelmére. Amennyiben a stabil működésű és kedvező árú biztonsági kamera telepítést választja, most akár 30%-os kedvezménnyel is hozzájuthat. Különböző technológiai megoldásokkal. Megtalálhatóak az AHD, IP, és TVI megfigyelőrendszerek, melyek tökéletes képet nyújtanak még éjszaka is.

Ráadásul még több előnnyel elérhetőek már az éjjel is színes képet biztosító kültéri kamerák is. A ColorWu technológiának köszönhetően, olyan érzése lesz, mintha egy plusz érzékkel gazdagodott volna. Hiszen a hagyományos kamerák által rögzített fekete-fehér helyett, egy színekben gazdag felvételen tekintheti meg az éjszakai eseményeket.

Kamera rendszer szerelés árajánlat teljesen ingyen

Nem kell, hogy a védtelenek táborába tartozzon! Most Ön számára is elérhetővé válik a kényelmes biztonság. Mely a biztonsági kamera által nyújt igazi védelmet családjának és otthonának. Hiszen a statisztikák is bizonyítják, hogy a látható biztonsági rendszerrel ellátott ingatlanokban sokkal ritkábban történnek betörések.

Azon ingatlantulajdonosok, akik már rendelkeznek kamerás megfigyelőrendszerrel tudják ezt! Így nyugodtan pihenhet, kikapcsolódhat otthonában, vagy akár utazhat is, mert a biztonsági rendszer – legyen az kültéri kamera, vagy beltéri megfigyelőrendszer – megbízhatóan és hosszútávon látja el feladatát.