Távfelügyelet


Távfelügyeleti járőr

Nem csak a biztosító társaságok statisztikái de a mindennapi tapasztalat is azt bizonyítja, hogy létjogosultsága van a riasztó távfelügyelet szolgáltatásnak. Hiszen a 24 órás távfelügyelettel egybekötött vagyonvédelmi rendszereknél kevesebb az illetéktelen behatolás, valamint az anyagi károkozás. Szemben azokkal ahol egyáltalán nincs távfelügyelet, vagy csak helyileg szirénázó riasztórendszer telepítés történik.

Úgy gondoljuk, hogy nem szabad csak részben megoldani a személy- és vagyonvédelmet. Ezért sem elegendő csak a közvetlen környezetre hagyatkozni! Az optimális védelem kialakítása miatt a 24 órás lakásriasztó távfelügyelet biztosíthatja a tulajdonos számára a teljes nyugalmat.

Távfelügyelet esetén minden a riasztórendszer által észlelt és rögzített jelzés egy 24 órás felügyeleti központba fut be. Ilyen jelzés lehet riasztás, áram kimaradás, akkumulátor merülés, vagy rejtett meghibásodásról.

Ilyenkor képzett diszpécser szolgálat végzi el a jelzésnek megfelelő intézkedéseket. Értesíti a tulajdonost vagy az általa megbízott személyt, valamint kivonuló járőrszolgáltatás igény esetén a helyszínre indítja a legközelebbi szolgálatos járőrt.

Távfelügyelet árak érdeklik?
Már önmagában a 24 órás távfelügyelet is fokozza a biztonságot! De ez mellett sok más hasznos kiegészítő szolgáltatást is tud nyújtani ügyfelei részére.

Távfelügyelet Budapest vonzáskörzetében és országosan!

Távfelügyelet típusai:


 • TÁVFELÜGYELET KIVONULÓ JÁRŐRSZOLGÁLTATÁSSAL

  Riasztás, pánik jelzés esetén a folyamatos felügyeletnek köszönhetően a riasztó távfelügyelet ügyeletese szakképzett kivonuló járőrt küld a helyszínre meghatározott időn belül.

 • Tűzjelző távfelügyelet

  Legyen szó riasztórendszerhez csatlakoztatott füst-, hőérzékelőről, vagy hatóságilag engedélyeztetett tűzjelző rendszerről a távfelügyelet mindkét esetben tud működni. Az ilyen típusú riasztáskor a rendszerről érkező jelzések esetén azonnal értesíti a diszpécser a területileg illetékes tűzoltó parancsnokságot. Így nem csak betöréskor, de egy esetleges lakástűz esetén is értékes perceket tudunk nyerni.

 • Lift távfelügyelet

  Társasházak, irodaházak esetén, amennyiben meghibásodás történik a lifteknél, gyors és szakszerű mentést vehetnek igénybe a lakók. A távfelügyelet felé bejelző vészjelző rendszeren keresztül, – mely mely beépítésre kerül a liftbe – jelezhetnek a lifthasználók. Ezek a lift távfelügyelet átjelzők ma már GSM kommunikációt használnak, így egy esetleges áramszünet sem jelenthet problémát.

 • Egészségügyi távfelügyelet

  A mindennapi rohanás és munka gyakran nem engedi meg, hogy állandó felügyeletet biztosítsunk, idős, egyedül élő, vagy beteg hozzátartozóinknak. Ehhez nyújt segítséget a 24 órás felügyelettel egybekötött egészségügyi vészhívó, mely távfelügyelet időseknek. Mely egy kisméretű eszköz, amit a gondozásra szoruló személy magánál tart és használata esetén a diszpécser azonnal intézkedik a jelzésnek megfelelően. Értesíti a hozzátartozót, illetve a felhasználó személy kezelőorvosát.

 • Gépjármű távfelügyelet

  Nem csak a nagyobb értékű autók lehetnek a gépjármű tolvajok kedvelt célpontjai. Egy esetleges autó lopás esetén a gépjármű távfelügyelet azonnali segítséget nyújthat az észlelés és nyomkövetés szempontjából. Ez mellett a gépjármű távfelügyelet a dokumentációk elkészítéséban is segítség lehet. Menetlevél szolgáltatás igénybevételével rengeteg papírmunka és emberi „tévedés” kiküszöbölhető.

 • Videó távfelügyelet

  A videó távfelügyelet a kamera rendszer által rögzített képek 0-24 órás felügyelete. Amennyiben riasztórendszerrel egybekötött biztonsági kamera rendszer működik, riasztás esetén azonnali ellenőrzés és intézkedés biztosított. Követelménye, hogy a helyszínen internetes elérhetőség működjön. A videó távfelügyelet megoldható szolgáltató felé átjelzéssel, vagy a tulajdonos saját mobiltelefonjára történő applikáción keresztül.


Kivonuló járőrszolgáltatás

Távfelügyeleti ügyfél

Távfelügyelettel biztonságban

Család biztonságban távfelügyelettel


KAPCSOLÓDÓ VIDEÓKÁrajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.