Infra kamera cégünk kínálatából

A modern technikának köszönhetően ma már éjszaka is olyan videó felvételt lehet készíteni egy adott területről, mintha az nappal lenne. Egy épület esetében az éjjeli megfigyelés talán a legjelentősebb, hiszen akkor van a legnagyobb esély arra, hogy betörést követnek el.

Cégünk infra kamera forgalmazásával is foglalkozik, amely nem más, mint egy éjjellátó berendezés. Szakembereink azt javasolják az Ön számára is, hogy olyan kamera rendszert telepítsen a riasztók mellé, amely éjszaka is megfelelő képet készít. A cégünk által forgalmazott kamerák árukat tekintve abban térnek el a leginkább egymástól, hogy milyen minőségű, felbontással bíró képet tudnak készíteni.

Szakembereink vállalják a teljesen infra kamera rendszer telepítését, illetve annak a hosszútávú karbantartását is. Ha javításra van szükség, akkor annak esetében is nyugodtan kereshet minket.

Ha szeretne Ön is céges telephelye vagy irodaháza számára a lehető legmagasabb fokú védelmet biztosítani, akkor ne habozzon, hanem keressen fel minket és mi garanciás munka keretében a lehető legmodernebb és ár-érték arányban a legoptimálisabb ajánlatot kínáljuk!

Az infra kamerák és riasztók mellett még beléptető rendszereket is telepítünk, melyek egyre elterjedtebbé kezdenek válni iskolákban és nagyobb vállalatoknál.

Fontos tudnia, hogy nem kizárólag Budapesten és Pest megyében dolgozunk, hanem az ország egész területén.

Ha a hagyományos, térfigyelő, infra kamera vagy riasztó esetében részletesebb tájékoztatásra van szüksége, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!