Árajánlat kamerarendszerre

Szeretné szemmel tartani az otthonát, vagy üzletét?! El szeretné kapni a bolti tolvajokat?! Vagy egyszerűen tudni szeretné, mi történik az ingatlanja körül, de nem tudja pontosan, melyik megoldás is lenne a legmegfelelőbb?! A legjobb helyen van jelenleg, hogy erre a problémára megoldást találjon!

Mindenki számára fontos a biztonság! Néha a legnagyobb visszatartó erő, ami miatt nem tudunk dönteni, hogy nincs elég idő áttanulmányozni a lehetőségeket és kiválasztani a számunkra legjobb megoldást. Hiszen egy vagyonvédelmi beruházás esetén hosszútávra gondolkodunk és elsőre szeretnénk megkapni a lehető legmegbízhatóbb rendszert.

Amennyiben megszületett az elképzelés, csak egy apró lépés választja Önt el attól, hogy egy megbízható és minden igényt kielégítő kamerás megfigyelőrendszer tulajdonosa legyen. Ebben a lépésben szeretnénk Ön mellett állni és támogatni! A lenti árajánlatkérő adatlap kitöltésével, melynek minden adatát bizalmasan kezelünk, Ön megadhatja az elvárásokat, igényeket. Ez alapján szakképzett, tapasztalt kollégánk teljesen díjtalanul elkészíti az Ön személyre szabott árajánlatát többféle konfigurációt is felkínálva. Biztosítjuk az árakat, eszközöket és a teljes körű tájékoztatást, de a végső választást Önre bízzuk!

Ajánlatkéréséhez kérjük töltse ki az ajánlatkérő űrlapot az elképzeléseinek és igényeinek megfelelően! Így egy pontosabb kép alapján az árajánlatunkat valóban az Ön elképzelései szerint tudjuk elkészíteni!

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy bár nem kötelező minden adat kitöltése. De minél több információt és adatot kapunk, annál pontosabb és részletesebb árajánlatot tudunk nyújtani! A megadott adatokat a személyes adatok védelmének törvénye szerint bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki.

Ha nincs konkrét elképzelése, vagy esetleg bizonytalan a részleteket illetően, az sem jelent problémát. Telefonos vagy személyes konzultáción felmérve a lehetőségeket és a rendszerrel szemben támasztott követelményeket állítjuk össze a kamerarendszer árajánlatot.

Fontos megjegyezni, hogy az elkészített árajánlat Ön részére teljesen díjtalan és kötelezettségmentes! Valamint a kiadott ajánlatok már a végleges kiépítési árakat tartalmazzák, egyéb rejtett költségektől mentesek.

Engedje meg, hogy segítsünk! Meglátja velünk sikerül megtalálni a legjobb megoldást!

Az ajánlatkérő kitöltése csak 2-3 percet vesz igénybe!

Milyen ingatlant szeretne a kamerákkal megfigyelni?
Válassza ki az ingatlan jellegét!
Hány területet (helyiséget) akar nézni beltéri kamerával?
Mennyi beltéri kamerát szeretne? Ezek a kamerák csak víz és fagymentes területre megfelelőek.
Milyen beltéri kamerákat kér?
Többet is kiválaszthat!
Ha hangot is szeretne rögzíteni, hány beltéri kamera esetén lesz erre szükség?
Mennyi mikrofont szeretne? Ahol hangot is szeretne rögzíteni, ott kameránként egy mikrofon szükséges.
Hány területet akar nézni kültéri kamerával?
Mennyi kültéri kamerát szeretne? Ezek a kamerák bírják a vizet és a szélsőséges időjárási körülményeket.
Milyen kültéri kamerákat kér?
Többet is kiválaszthat!
Hogyan szeretné a kamerák képét rögzíteni?
Többet is kiválaszthat!
Hogyan szeretné a kamerák képét megnézni?
Többet is kiválaszthat!
Milyen átlagos távolságra vannak a kamerák a rögzítőtől?
Hány méter kábel szükséges kameránként? Az átlagos kábelhosszra van szükség a kameráktól attól a pontig, ahol a kamerákat nézi.
Lehet kábelezni a padlástérben?
Elrejthetjük ide a kábeleket?
Elő van készítve a kamera beszerelés?
Készült előzőleg kábelezés vagy védőcsövezés?
Milyen kamerarendszerek érdeklik?
Többet is kiválaszthat!
Mire kéri az árajánlatot?
Mit tartalmazzon az árajánlat? Lehetőség van komplett telepítésre, anyag (kamerák, rögzítő, stb.) + szerelésre, csak anyagra, csak szerelésre (ha meg van az anyag) ajánlatot kérni. Ha nem biztos a dolgában válassza a - felmérést kérek - opciót.
Többet is kiválaszthat!
Kérem, adja meg adatait az ajánlatküldéshez!
Kitöltendő adatok:
* Az Ön vezetékneve:
* Az Ön keresztneve:
* E-mail címe:
Telefonszáma:
A rendszer telepítési címe (helységnév):
Üzenet:
ASZ-t megértettem és tudomásul vettem.